potworek.pl
Potworkowa Mama :)
AhaChinka to Inka
mojej kuzynki córcia tak mówi na kawę inkę :-):-) i mój M. też, w końcu i ja 'przejęłam' ich zwyczaje![]()

A chętnie, rano się pokrzywiła, ale jak już się upewniła, że pani Ania będzie to mnie zaczęła poganiać "No idziemy już?", a w przedszkolu jak usłyszała płaczące dziecko to zaczęła pytać dlaczego chłopczyk płacze, powiedziałam, że nie wiem, może się czegoś boi, to powiedziała mi że ona się nie boi, a pod salą dała buziaka i poszła do dzieciJak tam córcia? Chętnie poszła do przedszkola dzisiaj?

No to ładnie ważyw poniedzialek bylismy u naszej pani doktor ;-) fajna jest ;-) okazalo sie ze nasza laska w 15 dni przytyla sobie az 1250g i nosze teraz niemal 5 kilogramowego klocuszka;-) - Monia wazyla w poniedzialek 4780g
![]()

Ciekawe....A co do żłobka i konsekwencji. Na szkole rodzenia pani radca prawny w jednej z dygresji powiedziała, że psycholog dziecięcy, przy wykorzystaniu konkretnych narzędzi psychologicznych jest w stanie określić czy dziecko do drugiego roku życia było z mamą w domu czy pod opieką niani tudzież oddawane do żłobka... Nie wiedząc o tym wcześniej ani nie pytając wprost... fest, nie?

daggy, ja nikogo nie znam...
A też miałam pisać - mam trochę ciuszków w rozmiarze 98 po mojej Oliwce... I szkoda mi wyrzucać, bo większość jest w bardzo dobrym stanie... Spodnie, bluzki... No i wkrótce będą też letnie ciuszki 98/104...