Amelkowa ;-) Maltan to masc --> Maltan - Ginekologia Maltan Wskazania: Do stosowania przy niewielkich zapaleniach brodawek sutkowych, otarciach, pęknięciach skóry sutków w okresie karmienia piersią, a także do pielęgnacji brodawek sutkowych przed porodem i w okresie karmienia piers jak pisalam - jak bylam z Jasiem w ciazy to hartowalam sutki i przez 4 miesiace karmienia nie mialam zadnych pekniec, otarc czy innych dolegliwosci a teraz jakos to olalam i mam za swoje :-(
jestem po nieprzespanej nocy :-( Monika jadla prze 2 godziny - z malymi przerwami na odbicie - poza ssaniem tolerowala jedynie chodzenie z nia na ramieniu (inne pozycje sa beee) i nad ranem stalam juz pod sciana bo krecilo mi sie w glowie :-( w dodatku zamiast ona to ja zasypialam od kolysanki....
teraz panna spi (kwestia minut juz) a mnie chlopaki juz spac nie dali - malz pojechal do pracy a Jasiek udaje ze sprzata i co chwile przychodzi i mowi co gdzie bedzie mialo swoje miejsce...
zmykam jeszcze na te kilka minut do lozka ;-)
trzymajcie sie cieplo :-)
jestem po nieprzespanej nocy :-( Monika jadla prze 2 godziny - z malymi przerwami na odbicie - poza ssaniem tolerowala jedynie chodzenie z nia na ramieniu (inne pozycje sa beee) i nad ranem stalam juz pod sciana bo krecilo mi sie w glowie :-( w dodatku zamiast ona to ja zasypialam od kolysanki....
teraz panna spi (kwestia minut juz) a mnie chlopaki juz spac nie dali - malz pojechal do pracy a Jasiek udaje ze sprzata i co chwile przychodzi i mowi co gdzie bedzie mialo swoje miejsce...
zmykam jeszcze na te kilka minut do lozka ;-)

trzymajcie sie cieplo :-)