reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam.
Nawet nie będę ściemniać, że poczytałam...
Widziałam tylko, że Jasiek to bardzo opiekuńczy brat i do tego pomocny ;-) ALe z tymi pieluchami, co to ich rubi nie możesz wyrzucać - uśmiałam się :-D

Amelkowa - wydaje mi się, że nie trzeba kupować nowego materacyka... Pooglądaj go z każdej strony, pomacaj, pouciskaj... Wydaje mi się, że nie powinien być odkształcony...

A ja mam takie pytanie - chcę coś sprzedać na allegro, ale nie umiem się w tym połapać :baffled: Mogłaby któraś z Was powiedzieć mi ale tak jasno i przejrzyście o co w tym kaman ?? Bo ja chyba za głupia jestem...

reklama
Bry ;-)

Amelkowa ;-) wydaje mi sie ze przez miesiac materacyk nie zdazyl sie odksztalcic i Ania spokojnie moze na nim spac ;-) na dobra sprawe gdyby takie materace szybko sie odksztalcaly to trzeba by je zmieniac co chwilke ;-) Jasiek na 100% kokosie spal 2,5 roku ;-)

w sumie to nie wydaje mi sie zebym robila cos strasznie ciezkiego i meczacego... po prostu staram sie jakos ogarnac dom i zrobic cos do jedzenia (ja i moje dzieci jestesmy permamentnie glodni :tak:) ale faktem jest ze na odpoczynek w ciagu dnia czasu brak bo jak mala spi to ja albo gotuje, albo jem, albo sprzatam, albo... no i potem wieczorem... krew :-( zobaczymy jak bedzie dzisiaj bo obiecalam sobie ze jak Monia bedzie spala to ja z nia - jak widac... Monia spi a mama na forum klepie :-p
ale obiad dzis zrobi sie sam (kurcze pieczone - Jaska nie ma wiec skorka moja :-):tak:) i ziemniaki - juz czekaja na ugotowanie ;-) teraz moze Monia szalec ;-)

wlasnie... doszlam do wniosku ze to nie tylko moja dieta ja "boli" ale tez ten upal u nas w domu... od poludnia do samego wieczora slonce w pokoju - goraco... a Monia po tacie chyba woli temperatury "syberyjskie" - dzis testuje usypianie jej po poludniu w pokoju Jasia - zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

inna ;-) sprzedawanie na allegro mnie tez przerazalo a okazalo sie to dziecinnie proste - system sam Cie prowadzi ;-) po prostu wejdz w zakladke "sprzedaj" i rob co kaza ;-) najwazniejsze to dobrze wybtrac kategorie przedmiotu ;-)

ja sprzedalam posciel i jak tylko Monia bedzie miala staly harmonogram dnia zabieram sie za sprzedawanie reszty niepotrzebnych gratow ;-) teraz nie chce ryzykowac ze nie bede miala jak isc na poczte zeby wyslac paczke...

OK ;-) zmykam odpoczywac ;-)

Inna -zbyt ogolnikowe , czego nie kumasz konkretnie?
Pewnie to śmieszne, ale nie umiem zrobić opisu aukcji :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

w sumie to nie wydaje mi sie zebym robila cos strasznie ciezkiego i meczacego... po prostu staram sie jakos ogarnac dom i zrobic cos do jedzenia (ja i moje dzieci jestesmy permamentnie glodni :tak:) ale faktem jest ze na odpoczynek w ciagu dnia czasu brak bo jak mala spi to ja albo gotuje, albo jem, albo sprzatam, albo... no i potem wieczorem... krew :-( zobaczymy jak bedzie dzisiaj bo obiecalam sobie ze jak Monia bedzie spala to ja z nia - jak widac... Monia spi a mama na forum klepie :-p
To może powinnaś trochę przystopować?? I najzwyczajniej w świecie zalec na łóżku ;-)

inna ;-) sprzedawanie na allegro mnie tez przerazalo a okazalo sie to dziecinnie proste - system sam Cie prowadzi ;-) po prostu wejdz w zakladke "sprzedaj" i rob co kaza ;-) najwazniejsze to dobrze wybtrac kategorie przedmiotu ;-)
No właśnie robiłam co kazali ale jak doszłam do opisu aukcji to zwątpiłam i zaniechałam :zawstydzona/y: A muszę pilnie sprzedać obiektywy z aparatu :dry:

A dzisiaj to chyba będzie upał niesamowity... Najchętniej po pracy wskoczyłabym do basenu, ale jak na złość @ przylazła z samego rana :baffled:

hej dziewczyny
podczytuje Was codziennie, ale troche nie mam sily myslec i pisac :-( jeszcze sie kulam, ale ledwo co, oni mi musieli chyba cos z tym terminem pokrecic bo czuje sie jakbym juz rok byla w ciazy :szok:
przez ostatnie dwa dni Patryk wstawil sie glowka do wyjscia, a brzuch spadl mi prawie do kolan :szok: moze to pilka, a moze schody do kibelka na gore, kto wie :tak:

Rubi zmykasz odpoczywać, a kropeczka czemu jeszcze zielona??? hę???;-);-)

dlatego poniewaz iz: komputer jest caly czas wlaczony z uwagi na gierke malza ;-) a ja stronki z BB nie wylaczylam rowniez
a poza tym musialam jeszcze wysmarowac jednego posta ;-)

teraz zmykam (zielona kropka mnie zastepuje :-):tak:)

czesc dziewczyny:-)
Ale dzis gorąco, a jutro jeszcze bardziej,wspólczuje tym zapakowanym,szczegołnie w wysokiej ciąży bo to bardzo uciązliwe jest:-),wiem cos o tym bo lipiec sierpien tez bylam wysoko w ciazy i wcale nie chcialo mi sie wychodzic na dwór:baffled:juz sobie powiedzialam ze nastepna ciaze zaplanuje tak zeby nie byc wysoko latem,no ale ja sobie moge planowac:-)

Amelko ja równiezz uwazam tak jak dziewczyny ze taki materaz sie nie zdązyl odkształcic,moja Julia śpi na takim 2 lata,a przepraszam połtora bo pół roku spała w takim wózku wiklinowym a materac po tym czasie wcale nie wygląda na zurzyty wiec co dopiero po miesiącu;-)

wiecie co ja juz w ogole nie mam pomysłu na obiady,mój A. to taki jak ja to mówie "francuski piesek" ani zup,byle jakiego mięsa tez nie zje,głownie z kury,Julia codziennie tylko mówi ze chce mięso,ja juz nie wiem co mam robic:baffled:brak pomysłow.
Jeszcze Julce wychodza 2 zęby i to 5-tki wiec czasem troche marudzi:baffled:do tego jeszze taki gorąc:baffled:no ale nie marudze juz:-)jak wstanie to po obiedzie wsadzam ją do basenu i niech się moczy:tak:

Wiecie co, ja jednak jestem głupia albo ślepa :-D... Już kminię jak wystawić coś na allegro... Nie zauważyłam wcześniej że nie trzeba się męczyć z html tylko można skorzystać z edytora :zawstydzona/y::-D:-D

To wieczorkiem wystawię te obiektywy, bo muszę je jeszcze sfotografować :tak:

reklama
Do góry