reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

daggy ;-) JEDZ DO SOPOTU!!! nawet sie nie zastanawiaj!!! Ola malutka ale nawdycha sie morskiego powietrza ;-)
uwielbiam Sopot a nie bylam tam juz z 8 lat :-( mam tam znajomych i za nimi tez tesknie :-( jak sie uda to chce sie tam pojawic wiosna ;-) o ile malz znajdzie chwilke zeby nas tam zawiezc...:baffled: bo pociagiem z 2 dzieci, wozkiem i tobolkami to sama chyba nie dam rady :baffled::baffled::baffled:

reklama
daggy jedź do Sopotu!!!!!!!!! skoro w tym roku nie planujecie wyjazdu to skorzystaj z tego :tak::tak::tak::tak: kilka dni to zawsze dobra okazja aby pooddychać w innym klimacie:-):-):-) a Ola to na pewno podczas podróży będzie spała, jedź, jedź jedź :-D:tak:

Grzecznie sie zegnamy :tak::tak::tak:

za godzinke jedziemy na wies - tym razem juz nie do dziadka tylko a do babci tez bo w koncu wypuscili ja ze szpitala (tzn. dzis po 14:00 dopiero wypuszcza :tak:)

mam na Was namiary wiec po rozpakowaniu dam znac czy to Monisia czy Monis ;-)

3majcie sie cieplutko i uwazajcie na siebie i dzieciatka ;-)
papapapa

Czesc wszystkim:-)

Daggy ja bym nie jechala, ale ja inna jestem:-p

Moj TZ tez nas ciagnie nad morze, ale nie chce mi sie i nie jade:-D ... a ja mam w Kołobrzegu babcie:-p i zawsze chetnie by została z Gangsterosem, ale znajac nasz obecny rytm dnia, bez sensu uwazam jechac. Ja inna jestem:-p

Amelkowa kiedys wam opowiem bo duzo pisania jest o tym naszym wariackim porodzie:-p

Gangstera kolega za niedługo przychodzi do nas w piasku sie bawic ;-) ... wiecie jaki jest smieszny układ :-D. Moj choc jeszcze sam nie chodzi, by latał za raczke z mama za Bartusiem pol dnia, a Bartus (28m-cy) choc doskonale sam chodzi by jezdził w Kubusia wozku:-D. Lub by chciał Kubusia w wozku prowadzic, poic, ubierac buciki itd ... tatus :-D

Czesc Laski.Jestem tak zrozpaczona ze nawet nie czytalam co tam piszecie tylko odrazu musze sie wyzalic bo juz nadzieja mnie opuszcza.
W 8 miesicu ciazy dopadly mnie hemoroidy ale zewnetrzne i 4 dni temu zaczelam oddawac stolec z krwia i taki bol niesamowity przy tym ze nie umie opisac.Bylam w szpitalu i tam dali mi czopki ale jakos malo pomagaja..chyba ze to tak dlugo trwa...to leczenie:angry:
Jestem zalamana bo czytalam troche o tym i z tego co sie naczytalam to jak raz sie to pojawi to bedzie wracac jesli beda np zaparcia...czy jesli to zmarznie.A jesli chodzi o jakis zabieg by to usunac to powiklania sa takie ze chyba wolalabym sie pociac sama.I czeste nawroty choroby i tak bol ze lepiej juz rodzic dziecko bo wtedy wiadomo ze to minie po urodzeniu a z tym tak nie jest.Nie wiem co robic.Jestem zalamana i z nikad pomocy bo kazdy lekarz swoje! Ma ktoras z Was z tym problemy? Pieprzona ciaza i teraz takei cholerstwo.Dlaczego to zycie jest takie meczace :baffled:

DAGGY jedz jedz zawsze to troszke odpoczynku, zmiana klimatu itp itd ;)
Sama bym chetnie pojechala z cala nasza rodzinka, ale w tym roku tylko najstarsza skorzysta bo jedzie na kolonie do Świnoujścia :)

Co do porodówek napisze wiecej wieczorkiem, ale rodzilam dzieciaki w 3 szpitalach z czego dwojke w Krakowie w roznych szpitalach m.in tym w którym krecono "pierwszy krzyk" dawno temu takie cos szło na kanale 1 :) i powiem wam ze najbardziej jestem zadowolona z Kedzierzyna Kozla a pozniej ze szpitala w Krakowie na ktory czesto narzekaja,a na koncu dalabym ten slynny z pierwszego krzyku szpital mimo iz tam lekarka brala kase zebym przy niej rodzila ( cala ciaze do niej chodzilam,a zrazila mnie pozniej kiedy to powiedziala ze znow jestem w ciazy a po pewnym czasie okazalo sie ze nie i ze wogole w niej nie bylam - ale to jak mowie duzo pisania a teraz nie bardzo mam mozliwosc ) ;)

RUBI szybkiego, łatwego i szczęśliwego rozwiązania :)

Amelkowa stosowalam ten krem przed porodem...poza tym kikla kremow i kazdy kosztowal do 40 zl...i w sumie zaden zbytnio nie pomogl.Ale jakos minelo...i nie spodziewalam sie ze to wroci a jednak...po porodzie wlasnie wrocilo.Lekarze mowia ze to raczej nieuniknione.Pomyslec co by bylo przy nastepnej ciazy?? O rany...nawet nie chce myslec...:baffled: Kuruj sie...bo naprawde moze byc gorzej...

reklama
Dzien dobry ;-)

Nati pociesze cie ja raz w zyciu za nastoletnich lat miałam hemoroida, potem nawet w ciazy nic :-). Wspolczuje bo wiem jak boli to dziadostwo :wściekła/y:

My dzisiaj do Turawki nad jeziorko jedziemy, juz na obiad Małego i grilla dla starych :-p

Do góry