reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Gratulacje dla Rubi :tak::tak::tak::-)

Amelkowa, u nas też nigdy nie informują jak się przygotować do badań :no: a później mają pretensje, bo coś jest nie tak jak powinno być...

Loravandrel, jak noc minęła??

reklama
tak, tak, dla Rubi wielkie gratulacje :-)
noc minęła mi.. bez większych ekscesów. nawet na siku się nie obudziłam, zresztą ostatnio coraz rzadziej się budzę w środku nocy. dziś znowu mnie brzuch boli i mam czasem takie głupie wrażenie jakby coś mi wyciekało ze środka :baffled: nie ciągle, ale tak partiami i ma taki jakiś podejrzany zapach. mocz to nie jest, bo czuję skąd to :sorry2:
mała się rusza i to też powoduje ból.. wolałabym chyba w żebra niż rozkładanie na boki..

chyba trzeba będzie zadzwonić, choć zdarza się to co jakiś czas, a nie ciągle. 6.08 miałam mieć wizytę i tak się zastanawiam czy warto czekać..? nie chcę panikować czy na gwałt jechać do szpitala :zawstydzona/y:

witam Was
GRATULACJE DLA RUBI :-)
ja dzisiaj mam lekkie skurcze od poludnia, ale mam nadzieje, ze mina, bo szczerze mowiac wolalabym poczekac do konca 37 tygodnia, a to dopiero w piatek :-(
ide lezec bo nie chce dzisiaj jeszcze rodzic :szok:

hm no tak rubi rozpakowana to teraz wszystkie naraz?? hehe dziewczyny spokojnie:-):-)

Loravandrel może to czop juz odchodzi?? do terminu już blisko więc chyba możliwe:tak:

agnieszka trzymam kciuki aby Twoje maleństwo jeszcze troche poczekało:-)

;-)Tak długo jestem na tym forum a dopiero teraz trafiłam na Opolanki,no nie wiem jak m ogłam to przegapić :confused::sorry2:
Witam wszystkie sąsiadki,ja jestem z Kędzierzyna-Koźla :)
Amelkowa miło Cie tu widzieć :-) wiesz którą Kasią jestem...??;-):-):sorry2:
aniulka01 kojarze Twój nick,widze ze masz status "sierpniowa mama 2007" ja też miałam byc sierpniową ale przeciągnęło się na wrzesień,chyba pisałyśmy na tym samym wątku (sierpniowe dzieciaczki 2007) pamiętasz może? ;)

Loravandrel to zapewne czop,jaki ma kolor? czop moze odchodzić stopniowo nawet 2 tyg przed porodem (ja tak miałam) i trwało to kilka dni.

Ostatnia edycja:
reklama
No dokładnie Amelko :-) na którego pażdziernika masz termin? (ja jestem z 14 :-)) no i gratuluje bo widze że juz wiesz ze to dziewczynka :-)

Do góry