reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

W sumie ta hustawka co Ty masz ma wlasnie wzgodniejsze siedzonko.Wiesz Michal jest maly do tej i pod tylek musze podlkadac podusie taka mala.

A ja robie w sumie zawsze zakupy w Kauflandzie lub Lidlu i tam kupuje tez husteczki..pampersy itd....wiec nie wiem.W sumie w takich sklepach nie ma drogo i oplaca sie bardziej jak w PL...

reklama
Daggy Ty pisalas ze tez masz ta hustawke a powiedz mi czy ona jak sie kolysze to wydaje taki dziwny dzwiek jakby tarlo o cos? Bo jakos to tak dziwnie..wydaje mi sie ze tego nie powinno byc i wogole na najmniejszych obrotach to i tak dosc szybko moim zdaniem heh :baffled: :rofl2:

To normalne w tych hustawkach jak sie rozhustuja, potem tego nie ma. Teraz jest szybko na jedynce nawet bo Michal lekki:tak:. Kubus hustał sie max do 3 predkosci. Ja juz sprzedałam nasza hustawke.

TZ mi mowił ze nie ma naszych chusteczek w w/w sklepach, dzieki. Nasze pampki sa drogie, im wiekszy rozmiar mniej pakuja i drozyzna sie robi :baffled:.

My juz z Malym po obiedzie, lecimy na dwor.;-)

Gangsterek ma rok, 2 tygodnie i 6 dni :tak:

Ja chciałam Błazej ale TZ sie zbuntował, to wziełam drugie ładne z listy i jest Kubuś :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Powiedzcie mi jeszcze bo juz nie wiem czy o to pytalam ale wybaczcie jesli tak..lecz nie pamietam bo moja glowa traci rozum :szok:

chodzi mi o to ze Michal podczas snu nagle zaczyna sie wiercic i plakac i tak placze ze normalnie musze podejsc i go obudzic i wtedy jest spokoj.Najczesciej to sie zdarza w nocy.Przez dzien raczej nie.Dziwne to jest dla mnie i ciagle sie zastanawiam czy wszystkie male dzieciaczki tak maja bo ich uklad nerwowy sie rozwija czy go cos boli?Ale gdyby bolalo to po otwarciu oczu dalej by plakal a on juz wtedy sie uspokaja... :angry:

reklama
hej Babeczki !

no niestety urlopik sie kończy i czas wracać do domciu :crazy: ale wyjazd się udał, pogoda dopisała tylko mały trochę dał popalić:wściekła/y::angry::wściekła/y: no ale przezyliśmy hehe a morza jak morze... dla mnie to zawsze będzie niesamowite bo je po prostu uwielbiam :tak::tak::tak:

odezwę się jutro

Do góry