reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

no chyba nie beda mu kazali siedziec w pracy po takim dyzurze.... zeby sie tylko nic w pazdzierniku nie psulo...

a mi sie chyba porod szykuje... znow po siuraniu zauwazylam strzepki krwi - drobniusie ale zawsze... tak bylo w piatek przed kamykiem... moze nastepny idzie??? albo juz wylazl a ja znow nie zauwazylam???

reklama
bry ;-)

od razu pytam bo potem zapomne... Amelkowa ;-) ceny tych eco pieluch.... to za sztuke???

aniulka ;-) Jasiek ulewal jak dziki, rosl jak na drozdzach a plany na policzkach byly niby efektem uczulenia na seler.... seler wyeliminowalismy a zmian nie bylo i w koncu jedna madra pani doktor z poradni dla wczesniakow powiedziala ze to moze nie byc refluks tylko alergia na bialko mleka... zapisala Bebilon pepti i kazala go podawac przez 2 tygodnie... Jasiek przestal ulewac a poliki zrobily sie w koncu ladniejsze ;-)
potem jak Jasiek mial prawie 2 lata pojechalismy z nim do dr Żurek - zrobilismy testy skorne i to co bylo dodatnie sprawdzalismy jeszcze testami z krwi - potwierdzilo sie ze Jasiek ma alergie na mleko, kakao i gluten...

a krew maly Jasiek mial pobierana z glowki - w szpitalu a potem w laboratoriach pobierali z paluszka (n aGlogowskiej w Lomie) i z zylki (na Witosa)

no... to na tyle na razie... co bede tak sie rozpisywac jak tu ostatnio nikogo prawie nie ma....:baffled::baffled::-(
Amelkowa porozdawala usprawiedliwienia to teraz baby w ogole nie beda tu nic pisac :-D:tak::-)

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilkę bo Olcia nam marudzi ostatnio a teraz jak juz wakacje to i synuś w domku więc roboty więcej........Olci może zęby idą , sama nie wiem bo rączki pcha i trze sobie zabawkami o dziąsełka.
Całe szczęscie ze nas ulewanie ominęło, i przy Dominisiu i przy Oli, więc nawet nie wiem jak to jest.
Za to ja budzę się cała połamana.....bolą mnie strasznie stopy (chyba ta nadwaga) i całe nadgarstki z palcami, nie wiem co to :nerd:

daggy ;-) a nie masz spuchnietych paluszkow? ja mam popuchniete i stopy i dlonie i nie do konca moge palce u rak zginac :-( ciaza i pogoda :-(
a na zabkowanie to ja Jaskowi profilaktycznie smarowalam dzaiselka bobedentem - nie plakal wcale, nie goraczkowal wiec albo pomoglo albo nie bylo w ogole potrzebne ;-)
aaa... czy to Ty chcialas przepis na bananowca?

Amelkowa ;-) pogoda taka do **** :-( ja wczoraj lezalam i sama sie dziwilam ze po tylu godzinach snu nie mialam problemow w nocy :-) Jasiek mnie po 8:00 dopiero obudzil :-)

ehhh... a ja nie mamobiadku na dzisiaj... chodzi mi po glowie ugotowanie zupy ogorkowej ale mam stracha ze znow przesole ;-)
chyba ugotuje z minimalna iloscia soli a malz wroci i doprawi....

aha.... Amelkowa ;-) mialam wczoraj wieczor olsnien! juz wiem skad te kamyki... --> leki na zgage!!! przy kamicy ich nie wolno stosowac!!! teraz dopiero mi sie przypomnialo ze 4 lata temu urolog kazal mi tego wcale nie brac bo nie dosc ze moczowody posciskane to jak sie kamien zrobi... a ja tu rennie i to mleczko.... goopia jedna...wrrrr

Amelkowa ;-) trzymam kciuki za spotkanie w banku ;-) powiedz ze goscie juz na parapetowke czekaja i kredyt musicie dostac ;-)

cholera, chciałabym mieć tylko takie problemy, że nam kredytu nie dadzą.. mam dzisiaj tak paskudny humor, że chętnie bym się zapłakała i pod pociąg poszła..

Loravandrel ;-) ja tak mialam wczoraj... problem goni problem a ja wyjscia z sytuacji nie widze ale... zawsze jakos sie uklada... predzej czy pozniej ale sie uklada!

reklama
tylko ile na to trzeba czekać, żeby się łaskawie ułożyło.. człowiek już w desperacji nawet brzytwy by się chwytał, tylko gdzie ta brzytwa, do cholery??

Do góry