reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Najpierw ja byłam chora, teraz jest chory Tomek :baffled: Cholera, zapalenie oskrzeli. Kuźwa... :baffled: Wykupiłam konto premium na kinomaniaku i obejrzałam z dwa sezony Dextera. :cool2:
Vill- widzę nowy suwaczek. Gratulacje serdeczne :-) Jak się czujesz? :-D Ja coraz dalsza jestem myśli o kolejnej ciąży. Na początku byłam napalona na ten pomysł, ale, im dalej, tym mniej chęci. :blink:

Są kolejne warsztaty- w tym dla mamuś z dziećmi :cool2: Warsztaty Mamo to Ja

Jutro śmigam do pracy- nie przejedźcie się, nie popełniajcie ''błędów dietetycznych'' , bo u mnie jest ograniczona ilość miejsc :blink:
Wesołego Alleluja :-D Tin z Rodzinką i Kociambrami :happy2:

reklama
Hej.
I jak tam - odkopały się z tego śniegu?
U nas imprezka się udała, dziecko wybawione za wsze czasy.
A ja jak miałam dwa dni szykowania przed imprezą, tak teraz będę sprzątać pewnie przez jakiś tydzień (w moim tempie) :-D
Nie no - serio, to mama okazała się nieoceniona, a po oficjalnych uroczystościach jeszcze znajomi na granie wpadli, to też pomogli (bo inaczej m iejsca na granie by nie mieli ;-):-p), no i poszło szybko i gładko :tak:

Tin jak się czuję? No ostatnio nawet ciutkę lepiej z rana, ale określenie "dobrze" jeszcze bym nie użyła :sorry2: Nie ma to jak mdłości i ogólne uczucie bycia wymiętym, zwłaszcza jak pewnych obowiązków nie da się uniknąć. No ale przecież damy radę :-)

witajcie opolanki
ja z takim dosyć niezwykłym pytanie.
czy któraś z was mogłaby polecić dobrego ginekologa w opolu który wykonuje usg które nie trwa 10 min tylko tak porządnie. chodzi o usg polówkowe. interesowałoby mnie nazwisko, ewentualny koszt + namiar. a i jeszcze info czy trezba dlugo na wizyte czekać :p
dziekuje bardzo :)

zabila ja chodzilam z pierwszym do niemczyka a z drugim do berezy ale to w skarbimierzu z obu bylam zadowolona jednak o kosztach nie powiem bo nie pamietam .

reklama
Do góry