reklama
V
villandra8
Gość
Wiosna za oknem, porządki robić trzeba, a się nic nie chce
Ktoś widział może krasnoludki????? Chętnie złapię i do roboty pogonię
Ktoś widział może krasnoludki????? Chętnie złapię i do roboty pogonię
Kamea
Fanka BB :)
Jak już spotkacie te krasnoludki, to poślijcie kilka do mnie. Też coś dla nich znajdę ;-)
A dzisiaj słoneczko taaakie piękne:-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Hej Franiowa - fajnie, że się odezwałaś. Mam nadzieję, że szaleństwo, jakiekolwiek, szybko się skończy i złapiesz choć chwilę wytchnienia ;-)
Aż zerknęłam z ciekawośći co u Was do bloga - powiem Ci że Franuś URÓSŁ Super pracujecie - widać, że sprawia mu ta praca sporo radości :-) Oby tak dalej.
Vill, Franulka pięknie idzie do przodu, uczy się ciągle czegoś nowego - o, dziś na przykład nauczył się dmuchać nos
A poważnie, zmęczona jestem koszmarnie. Wiedzieliśmy, że to będzie trudny rok, ale nie wiedzieliśmy, że aż tak. W sumie nie ma mnie aż 5 dni, dzieciaki to źle znoszą, ja też. Pan mąż też czasem zatęskni (przynajmniej tak mówi;-)).
Natula nieźle się odnajduje w nowej rzeczywistości i to cieszy nas ogromnie.
Przed nią w kwietniu egzaminy do gimnazjum i testy szóstoklasisty.
A narazie leczymy się z choróbsk.
Chcę już wiosnę na 100%!!!
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Jak już spotkacie te krasnoludki, to poślijcie kilka do mnie. Też coś dla nich znajdę ;-)
Aga, aż trudno uwierzyć, że w weekend ma wrócić śnieg.
NIedobrze mi się robi, gdy o tym pomyślę, kurka.
A jak Ty się czujesz?
sylha
mama bliźniakowa
Franiowa- potwierdzam- Franio kawał chłopa:-) i fajnie,że się tak uczy super też,że Natalka się tak ładnie zaaklimatyzowała o oby Wam już teraz z górki leciało
Ta wiosna wczoraj była fajna- fajniejsza by była jakby nie wiało, ale co tam moje dziecka się dotleniły na maxa i kurde tu dylemat bo chciałabym je jeszcze powozić trochę w gondolach ale te już ciekawe świata tylko jak my mamy spacer 2-3h to one po max godzinie padają i śpią a w tedy te gondole idealne, bo spacerówka już nie jest tak wygodna.....
Ale te niektóre mamy to przegrzewają dzieci na maxa....
A krasnoludki zapraszam również do mnie!!!!!!Jak słońce zaświeci to nic tylko rolety w dół, bo okna wyglądają rewelacja
Ta wiosna wczoraj była fajna- fajniejsza by była jakby nie wiało, ale co tam moje dziecka się dotleniły na maxa i kurde tu dylemat bo chciałabym je jeszcze powozić trochę w gondolach ale te już ciekawe świata tylko jak my mamy spacer 2-3h to one po max godzinie padają i śpią a w tedy te gondole idealne, bo spacerówka już nie jest tak wygodna.....
Ale te niektóre mamy to przegrzewają dzieci na maxa....
A krasnoludki zapraszam również do mnie!!!!!!Jak słońce zaświeci to nic tylko rolety w dół, bo okna wyglądają rewelacja
O
ona_23
Gość
ej żadnego śniegu nie widziałam w mojej prognozie proszę tu nie straszyć :-)
sylha
mama bliźniakowa
No i zima wraca:-(
reklama
V
villandra8
Gość
Franiowa najważniejsze, że ten trudny rok za Wami; Natalka się odnalazła i to ważne, Franio robi postępy - bo jakby mogło być inaczej. Z rozłąką rzeczywiście trudna sprawa, no ale jak trzeba...
Też mam nadzieję, że teraz będzie Wam już tylko łatwiej
sylha ja Ci nie powiem - akurat nasza spacerówka jest o tyle rewelacyjna, że mały w niej zasypia, kładzie się ją praktycznie na leżąco i jest gucio. Ja się właśnie będę martwić jak zapakować dwójkę - dziś nawet patrzyłam na wózek dla bliźniąt
Tak mi przypadkiem się nawinął
http://allegro.pl/wozek-cosatto-dla-blizniakow-i3059675039.html
Gdybym była w stanie posadzić w nim Rafała, a do tego zamontować fotelik, to by było CUŚ
My dziś spacer zaliczyliśmy jeszcze przed deszczem - i w sumie dzięki tatusiowi
Miałam skoczyć szybko po coś na obiad, a Rafał miał zostać z dziadkiem, ale się okazało, że..... auto nie pali
Tatuś wczoraj przy pięknej pogodzie postanowił powietrzyć auto, więc pootwierał wszystkie drzwi, bagażnik i tak zostawił auto na pół dnia- wykańczając w ten sposób akumulator
Wprawdzie wjeczhał jeszcze wieczorem do garażu, ale rano echo. Na podłączenie do prostownika oczywiście już nie miał czasu.
No więc zamiast do sklepu, to poszłam z małym na spacer.
Też mam nadzieję, że teraz będzie Wam już tylko łatwiej
sylha ja Ci nie powiem - akurat nasza spacerówka jest o tyle rewelacyjna, że mały w niej zasypia, kładzie się ją praktycznie na leżąco i jest gucio. Ja się właśnie będę martwić jak zapakować dwójkę - dziś nawet patrzyłam na wózek dla bliźniąt
http://allegro.pl/wozek-cosatto-dla-blizniakow-i3059675039.html
Gdybym była w stanie posadzić w nim Rafała, a do tego zamontować fotelik, to by było CUŚ
My dziś spacer zaliczyliśmy jeszcze przed deszczem - i w sumie dzięki tatusiowi
Miałam skoczyć szybko po coś na obiad, a Rafał miał zostać z dziadkiem, ale się okazało, że..... auto nie pali
No więc zamiast do sklepu, to poszłam z małym na spacer.