reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Nie no ja tu wchodzę głodna, bo staram się ograniczać z żarciem co doopsko bardziej nie urośnie a tu takie cuda- Villa- co ja mam monitor lizać?!?!?!?!?A biszkopt to ja jak nie jestem pewna trzymam dłużej w piecu- najwyżej będzie wysuszony- co potem zawsze nadrabiam kremem;-)

Isabell- oj ja Ci w tych sprawach za fest nie pomogę...

hmmm taki klub malucha to ja myślałam otworzyć- miejsce w domu by się znalazło, ale czy na wsi ma to sens i wymóg jest wysokość pomieszczeń min. 2,5m a my mamy 2,4....

reklama
Tintirintin tak chodzi mi o konkretne adresy, bo wiadomo wilele sie pozmienialo i nie wiem gdzie teraz mozna zrobic badania a moj gin nie robi usg piersi. A i jeszcze potrzebowalabym namiar na dermatologa.

sylha mojemu monitorowi czyszczenie to by w sumie nie zaszkodziło :-D
Biszkopt siedział trochę po czasie, a i potem wyłaczyłam piec i tak go zostawiałam. Wyrósł pięknie, pękł na górze, złociutki był, a potem oczywiście i tak spadł. Ale pamiętam, że kiedyś już robiłam biszkopt to to samo było :dry: Choć raz to chyba się udał...
Na razie się zastanawiam nad tym, żeby dla Rafała zamówić u kogoś sam biszkopt - zobaczymy....

isabell - mamografię można chyba zrobić na Katowickiej, na przeciwko NOT-u; chyba MEDREM.... Przypomniało mi się, że moja mama kiedyś tam robiła badania i chyba nic się nie zmieniło
A dermatologa to znajdziesz na Mickiewicza - MEDICUS (tam my byliśmy ostatnio), chyba na Kościuszki też ktoś jest, ale nie mam pojęcia w jakie dni

Medicus w Opolu Sp. z o.o. - Poradnia Dermatologiczna

No wlasnie znalazlam Medrem, Medicus i Optima i wyglada ze wszystko tam robia, tylko jacy fachowcy to nie wiem bo jakiego nazwiska bym nie wklepala do netu to opinie rozne.

Iza- a co tam masz za nazwiska??!?!Bo często lekarze gdzie inedziej też pracują....

A ja dzisiaj jak się smyki obudziły to pokarmiłam poubierałam na dwór w poszukiwaniu wiosny- tak słonko ślicznie świeciło....i co ?!?! i doopa wołowa po 10 minutach zaczęło kropić....na szczęście przeszło, ale już nie było tak przyjemnie...

Ja to chyba do tego Medicusa i Medremu sie udam. Nazwisk sporo i kazdy ma pozytywne i negatywne opinie wiec tym tez do konca nie ma co sie sugerowac. Zarezerwowalam dzisiaj bilety do pl na kwiecien wiec bede dzwonic w marcu i dowiadywac sie co i jak

Iza- z dzwonieniem lepiej nie czekaj do marca i orientuj się już teraz, bo wierz mi potrafią być mega kolejki do czekania!!!!!

My mamy kolejną cudną noc zaliczoną: 20-6 :szok::-D i kto by pomyślał, że przy bliźniakach można się tak wyspać:-) tylko przechwalać nie będę co im się nie odwidzi ;-)

Sylha myslisz ze jak bede dzwonic miesiac wczesniej to juz beda kolejki? Moze nie bo mi obojetne gdzie pojde. Kolezanka mowila ze w Medicusie raczej nie ma probemu z terminami. Jak do medremu chodzilam to tez nie bylo.

Zdycham, pol nocy nieprzespane bo nos zatkany a dzisiaj tak mi sie leje ze z tone chusteczek zuzylam

reklama
Iza- zadzwonić nie zaszkodzi- zawsze możesz jeszcze raz.....ogólnie to gdzie nie zajrzeć im większy specjalista tym kolejki dłuższe...

Villa- :-D oj życzę Ci tego spania życzę!!!!!!!

Do góry