reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Sylha, maluchy sa przesłodkie!!:)

Mal_, kurka, czytałam trzy razy Twój wpis, bo za pierwszym przeraziłam się, ze kobita w ciązy w lesie pracowac musi..:szok::-)

My dziś odbieramy klucze od kolejnego mieszkania, do srody chcemy się przenieść. Tym razem szybko nie pójdzie, bo
1. w ciągu tego miesiąca przywieźlismy dość dużo rzeczy z domu - do przewiezienia jest jakieś 2 x wiecej klamotów niż ostatnio (dom już zdany nowym właścicielom)
2. dzis mamy z Franiem wizyte u otolaryngologa i mało przyjemny zabieg na franiowe uszka:(
3. Jutro mały ma diagnoze kliniczną
No i potem mozemy zacząć się przenosić.
Ostatni raz. bardzo w to wierzymy:) Następna przeprowadzka już do siebie.
Howk:)

Pozdrowienia dla Was:)

reklama
sylha powiedzmy, że siedzi... Przez chwilę się utrzyma. A Twoje szkraby są naprawdę prześliczne :tak::-)

madzialena Ty tu wracasz, a mnie może być teraz właśnie trochę mniej - nie ma to jak kłopoty rodzinne :rolleyes2:
postaram się być jak najczęściej, ale nie obiecuję, bo może być cięzko...

Franiowa no to powodzenia z przeprowadzką - niech pójdzie szybko i sprawnie, a wszelkie badania i zabiegi Frania niech będą najlepsze jak tylko mogą

Franiowa uśmiałam się z tym lasem :-D faktycznie napisałam jak zwykle swoim skrótem myślowym :zawstydzona/y:
Życzę, żeby przeprowadzka szybciutko poszła. Jak Franek po lekarzu???

Villa uj, kłopoty rodzinne to nic miłego :baffled:

Mal..powiem Ci, że sama potyem smiałam sie z siebie:)
Po pierwszym przeczytaniu skojarzyła mi sie Syberia, las, zima, kobieta w ciązy i pomyslałam: jezuu, jak ja mało o Was ciągle wiem.. he he:)
Kapnęłam sie po 3 przeczytaniu:)

Po lekarzu ok. Pani dr b miła, akcja poszła dość sprawnie - prince Polo uratowało sytuację:)

Dziewczyny, nasza Natalka ma w czwartek urodziny. Polećcie mi prosze jakąś dobrą cukiernię w Opolu, która robi dobre (i niedrogie) torty - musimy jutro zamówić.

Ahoj krótkim przelotem :-)

Dużo zajęć mam na łbie - w końcu się wzięłam za konkretną robotę ;-)

Franiowa mam nadzieję, że coś fajnego znaleźliście - ja i tak bym nie pomogła; u nas na takowe imprezy jest nawyżej ciasto domowej roboty (ale nie tort - ten robiłam raz, na 70-tkę dziadka; na kupnych spodach tortowych i ozdobach :-p)

Lecę się moczyć

Franiowa Syberia i las :laugh2::laugh2::laugh2: Super skojarzenie :-D
Udało się znaleźć cukiernię fajną? Ja, niestety, opolskich cukierni nie znam wcale.
Villa jak zawsze zabiegana i zapracowana :-D

A u nas dziś była akcja odrobaczamy kiciusie.. 3 jakoś przeżyły smak tabletek, ale przy dwóch pozostałych był taki cyrk, że szok! Jedną kotę pacyfikowaliśmy owijając całą w ręcznik, TZ trzymał a ja aplikowałam rozpuszczoną w mleku tabletkę. Kota mało łap nie połamała tak bida walczyła. Za to potem zaraz dostały parówki, coby im źle nie było ;-)

Tak, Rubi mi poleciła. Okazało się, że cukiernia jest rzut beretem od naszego obecnego mieszkania:)
Tort już w lodówce:)

A ja znowu mam pytanie:)
Poszukuję korepetytora z matmy dla Natki. 2-3 godziny, korki z geometrii. Dla Natki to totalna abstrakcja - w nastepny piatek poprawia prace klasową. MOze znacie kogoś z LO np? Czy poleconego korepetytora?
Matma to ponad moje sily;-)

reklama
fRANIAMAMA-nie doczytałam...sprzedaliście domek??

a tak w ogóle sie witam i mykam,bom padnięta:/ w robocie ruch jak w "Rzymie"-ojro wydają skoro już przyjechali do Polszy i jeszcze się pytają czy jutro otwarte:/

Do góry