reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Też nie lubię takich klimatów, dlatego mam nadzieję, że wątek nie umrze i uda nam się tutaj sympatycznie pogadać :-)
O własnych odczuciach każdy ma prawo pisać, czy są one zgodne z odczuciem innych osób czy nie. Moje było dokładnie takie jak napisałam. Co do reszty - czasem warto się ugryźć w język i nie udowadniać światu, że moja prawda jest mojsza :no:

Sylha heh, ciężarówka ze mnie jak trzeba :-D

Mal-nie umrze...zamrze...odżyje,gdy wkroczy nowy nick,który za chwilę i tak przejdzie na inny wątek:/ chyba,że będzie miał lepsze prawdy :))) to może zostanie :)))

byleby nie mial rozdwojonej jaźni ;-)
Dobrej nocy życzę kolezankom tym aktywnym,tym mniej aktywnym i tym które wpadają jak proce i robią bum.
zbanowana ona vel favola

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I to jest bez sensu. Miło było by pogadać w miłym towarzystwie zamiast czytać jakieś stare żale. Nowe osoby przychodzą i szybko nagle jest zgrzyt taki, że przestaje się pisać, bo co tu napisać na jakieś wieczne odgrzebywanie starych "ale"?

Sylha kombajn a to dobre :-D Ja dziś pomyślałam, że się z tymi wodami do cystern zapiszę :rofl2:

mal co poradzisz,ze tak świetnie zostala zbanowana uzytkowniczka zapietana i ciągle rozdrapują jej rany,jedyny plus jest taki,ze inne uzytkowniczki poznaly ją na tyle,ze daly szanse i jednak chyba az tak zwichrowana nie jest.

od nas wszystkich zalezy czy chcemy aby bylo tu przyjemnie czy nie,albo wszystkie podamy sobie rece na zgode albo dalej bedzie jak jest...

Tego rozgrzebywania właśnie nie rozumiem!!!!!Niby wszystko wyjaśnione, zapomniane, a tu nagle ni stąd ni zowąd znów jakieś dawne żale na wierzchu i po co to komu?!?!??!Skoro się wyjasnia i się zapomina to się to zostawia za sobą jako temat zamknięty, anie, bo hormony zaszalały to znów trza to rozgrzebać...

reklama
Ona...po prostu są tacy ludzie ,którym najwidoczniej życie tak dało w d....ę, że przynajmniej wirtualnie chcą pokazać na co ich stać i dają innym w kość i daje im to satysfakcję :)

Do góry