reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Sylha z ta ostrą to właśnie cosik mi nie wychodzi. Ciągle jakies imprezy mam i ciężko sie powstrzymać od spróbowania smakołyków:-:)zawstydzona/y: Ale wczoraj jak obejrzałam zdjęcia z kocnertu to się załamałam:-( chyba je sobie wydrukuje i na lodówce powiesze:laugh2:

Kamea chcialabym ważyć tyle ile ty teraz, chociaż muszę się pochwalić,weszlam na wagę i zobaczyłam magiczne 64! to najpiękniejszy dzień:-)

Oj to ja lepiej wagą chwalić się nie będę:sorry::sorry::sorry: choć od początku przytyłam 12kg, czyli jak na 2 rozrabiaki całkiem nieźle:-), dobra idę już sniadaniować, bo dzieci głodne:-p

Sylha śniłaś mi się dziś, tylko nie pamiętam co....
Patrzę na twój suwaczek...to już 30tc! wow!
a jeszcze niedawno drzewko mi malowałaś i rozmawialyśmy o ciąży :-)

Villa nic już dodawać do Twoich słów nie potrzeba! Wszystko i na temat :-)

Alergia na kota tak nagle? Oj mam nadzieję, że szybko te puzzle poukładasz ;-) A mój tak, modelarz sklejający, kiedyś pływający a obecnie latający (samoloty akrobatyczne) i jeżdżący (samochody takie do skakania po skoczniach, górkach itp tak zwane buggy).
Ja się nie boję, że zatęsknię za kopniakami, hihi, ino jak mi będzie dobry i sił brakować to pewnie zatęsknię za czasami, gdy młody w brzuchu siedział i niewiele do gadania miał :-D Też mam nadzieję, że dietą wody wyregulujemy, ot mamusia sobie za bardzo pofolgowała :sorry:

Sylha to mi już 13 kg przybyło :szok: i wczoraj świętowałam okrągłą 70tkę :-p A wysoka to ja nie jestem, bo 160cm...

Dziś zapowiada się maraton w pracy, więc zmykam i życzę wszystkim miłego dzionka :-D

To ja się swoim wzrostem nie chwalę, bo nie ma czym;-)
z Andrzejem fotek nie mam, bo od razu po koncercie jejchał do Waw-y, śpieszył się. Ale porozmawiałysmy sobie z Dominką (chórek), orzełkiem (gitara) i Antkiem (był w drużnie Andrzeja w The Voice of Poland). Świetni ludzie. Tacy normalni, nie żadne gwiazdeczki. A tymi zdjęciami co mam to sięnie chwalę, bo nie wyszły. Może nastepnym razem;-)

reklama
Mówię szybkie dobry dzień, bo zaraz jadę do wujka na działkę - mam spotkanie z geodetą, co by ową działkę ciut podzielić - nieważne.

sylha takie posty to poniekąd moja specjalność ;-) Na marcówkach już się przyzwyczaiły, że ja to najczęściej pół strony wysmaruję :-p

Dobra, zmiatam, bo wymierzą wszytsko beze mnie i będzie nie fajnie...
Do później.

Do góry