Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak - to na pewno chłopiec lub dziewczynka ;-)
Tak - to na pewno chłopiec lub dziewczynka ;-
Jeśli chodzi o kształt czaszki to bardziej skłaniam się do chłopczyka.A nie widać dokładnie jeszcze ploci ?
Rozumiem narzeczony ta nóżka sugerował się ze chłopiec co prawda mamy juz dwójkę chlopcow ja wręcz się nastawiam na dziewczynkę tym razemNa tym zdjęciu nie ma wyrostka płciowego tylko fragment nóżki . Nic nie widać
Trzymam kciuki za córeczkę , na kolejnym usg już powinno się udać zobaczyć jaka płećRozumiem narzeczony ta nóżka sugerował się ze chłopiec co prawda mamy juz dwójkę chlopcow ja wręcz się nastawiam na dziewczynkę tym razem
Rozumiem narzeczony ta nóżka sugerował się ze chłopiec co prawda mamy juz dwójkę chlopcow ja wręcz się nastawiam na dziewczynkę tym razem