reklama
Po czym to poznać? Niby nic nie widać ale czytałam ze właśnie po tych wyrostkach może określić płeć. Ja w zasadzie nic nie widzę ale moja mama przejrzała wszystkie internetu i ze twierdzi ze dziewczynka Pani jest już druga która twierdzi ze to ona wiec może szansa jestJa bym obstawiała dziewczynkę.
To trochę też takie zgadywanie. Teoria mówi, że wyrostek u dziewczynki jest równolegle do kręgosłupa, a u chłopca jest skierowany do góry.
Nie każdy lekarz na wizycie w 17tc potwierdza płeć, Czasem trzeba poczekać do 20tc. Także jeszcze chwila
Nie każdy lekarz na wizycie w 17tc potwierdza płeć, Czasem trzeba poczekać do 20tc. Także jeszcze chwila
Marta_322332
Fanka BB :)
Wyszukaj mojego posta dot płci. Ja wklejałam zdjęcie z 11 tc. I to jest dziewczynka
U mnie dziś chłopiec się okazałWyszukaj mojego posta dot płci. Ja wklejałam zdjęcie z 11 tc. I to jest dziewczynka
Jednak się nie sprawdziło u mnieU mnie dziś chłopiec się okazał
W jakim tygodniu to się zdarzyło ?U mnie w tej ciąży lekarz określił chłopca… jakie było moje zdumienie i zarazem jego jak przyszedł wynik nifty a tam dziewczynka okazało się ze to co niby odstawało było kawałkiem pepowiny a nie sterczącym wyrostkiem dlatego radziłabym się na nic nie nastawiać. Jeszcze troszkę i będziesz miała pewność
Ja dobry miesiąc musiałam odzwyczajać się od myśli ze będzie corka a nie syn
Marta_322332
Fanka BB :)
który to TC? U mnie do 14 TC każdy lekarz mówił że chłopak. Nifty potwierdziło dziewczynke i od 16 TC dziewczynka na USG na 100 proc.Jednak się nie sprawdziło u mnie
reklama
A dziś mam 16+0Zdj jest z 13tc a dziś miałam wizytę i kikutek stoi