reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć waszego malenstwa:)

U nas nic sie nie zmieniło, nic miedzy nogami nie urosło:) była i jest córcia...no i chyba zostanie Nina, mąż już inaczej nie mówi i każdy jakoś tak od razu załapał...więc jak mi osobiście się nic nie odwidzi no to zostanie Ninka:)

Co do listy mi tam tak jak jest odpowiada, co jakiś czas zerkam i patrze co się pozmieniało:) ale gdyby któras pokusiła się o zrobienie jakiejś tabelki - też byłoby fajnie:)

reklama
JA taką zrobię tylko powiedzcie gdzie mam ją wstawić :-) zajmie mi to jakieś kilka minut - dane wezmę z Listy Lutowych Mam :-)

To może z tą płcią żeby nie robić bałaganu zrobić osobny wątek? tzn bez komentarzy, tylko niech będzie tabelka mamy albo moja bez różnicy mi to już ;-)

reklama
Do góry