reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć waszego malenstwa:)

bardzo wiele par chce mieć i chłopca, i dziewczynkę:) ale najczęsciej podobno jest tak że dwójka dzieci jest tej samej płci :)

reklama
Munie wsrod naszych znajomych i w rodzinie faktycznie sie sprawdza to co mowisz :) Dlatego tym bardziej uwazam ze do wielkie szczescie jak sie uda do pary!

Hej dziewczyny dawno mnie tu u was nie było:-( ale juz jestem i przyszłam zameldowac ze ja tez bede miała chłopaka:-) na usg wszystko było takie wyrazne ze zanim pani doktor potwierdziła to ja juz wiedziałam ze to chłopak:-)

Ja również dołączam do grona chłopczykowych mamuś :-) Na usg nie było mowy o wątpliwościach - synuś ma się czym pochwalić :-)

mowika, na86 - gratuluję chłopaczków (zaraz dopiszę do Naszej listy) ;)

Co do tabelki - to w wątku LISTA MAM jest wpisane ile jest chłopców, w ile dziewczynek

Ale to straszny balagan jest :)

generalnie to n asze podforum to balaganiarsie niezwykle , a mnei po prostu chodzi o cos co pozwala polapac sie w pierwszej chwili

o cos takiego i idzie :)

tabeleczka.jpg

reklama
Do góry