reklama
tynka27
Fanka BB :)
a gdzie tabelks Dee??
Ja się dowiedziałam "na pocieszenie" jak leżałam w szpitalu, że to chłopiec
Tak czulismy od początku. Wyglądałam jakoś lepiej niż przed ciążą, mniej opuchnięta buzia itp. Nawet nie zastanawialiśmy się nad imieniem dla dziewczynki, teraz wszystko się potwierdziło )
Tak czulismy od początku. Wyglądałam jakoś lepiej niż przed ciążą, mniej opuchnięta buzia itp. Nawet nie zastanawialiśmy się nad imieniem dla dziewczynki, teraz wszystko się potwierdziło )
też rodzę w lutym termin mam na 9.02.
dopadło mnie ostatnio okropnie dużo wątpliwości. Jestem młoda i mam jakieś dziwne wrażenie, że jestem teraz mneij atrakcyjna towarzysko, mimo tego ze mam mnostwo znajomych. Juz nikt nie dzwoni, zeby gdzies wyjsc czy chocby umowic sie na kawe...
dopadło mnie ostatnio okropnie dużo wątpliwości. Jestem młoda i mam jakieś dziwne wrażenie, że jestem teraz mneij atrakcyjna towarzysko, mimo tego ze mam mnostwo znajomych. Juz nikt nie dzwoni, zeby gdzies wyjsc czy chocby umowic sie na kawe...
mama2006
No i już płeć znam Lekarz powiedział, że jest 100% pewność i będzie chłopak Już się cieszę trudno dziewczynka może będzie trzecim dzieckiem
Zdjęcie dodam później jak będę w domu.
Zdjęcie dodam później jak będę w domu.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
A ja bede miala chlopca na 18 luty
reklama
ani83
Wczorajsza wizyta u lekarza i łzy szczęścia w oczach mojego męża - będzie synek. U mnie w rodzinie same dziewczyny więc liczyłam, że będzie druga córka a tu niespodzianka. Teraz burza mózgów nad imieniem dla malucha.
Chłopcy w przewadze, widać nasi m się postarali
Chłopcy w przewadze, widać nasi m się postarali