reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć waszego malenstwa:)

Ja uzywam IPada wiec nic w formacie Microsoft'u mi sie nie otwiera. Dlatego widze tabelke Dee a tabelki Mamy nie widze. Mam co prawda jeszcze laptopa ale jak surfuje na necie uzywam IPada bo jest duzo mniejszy i wygodniejszy.

reklama
Ja się dowiedziałam "na pocieszenie" jak leżałam w szpitalu, że to chłopiec :)
Tak czulismy od początku. Wyglądałam jakoś lepiej niż przed ciążą, mniej opuchnięta buzia itp. Nawet nie zastanawialiśmy się nad imieniem dla dziewczynki, teraz wszystko się potwierdziło :))

też rodzę w lutym :) termin mam na 9.02.
dopadło mnie ostatnio okropnie dużo wątpliwości. Jestem młoda i mam jakieś dziwne wrażenie, że jestem teraz mneij atrakcyjna towarzysko, mimo tego ze mam mnostwo znajomych. Juz nikt nie dzwoni, zeby gdzies wyjsc czy chocby umowic sie na kawe...

No i już płeć znam :) Lekarz powiedział, że jest 100% pewność i będzie chłopak :) Już się cieszę :D trudno dziewczynka może będzie trzecim dzieckiem :p

Zdjęcie dodam później jak będę w domu.

reklama
Wczorajsza wizyta u lekarza i łzy szczęścia w oczach mojego męża - będzie synek. U mnie w rodzinie same dziewczyny więc liczyłam, że będzie druga córka a tu niespodzianka. Teraz burza mózgów nad imieniem dla malucha.
Chłopcy w przewadze, widać nasi m się postarali :-D

Do góry