reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć waszego malenstwa:)

no ja wlasnie nie , bo u mnie ciągle kiepsko z czasem, przynajmniej na razie, ale wiem ze zawsze znajdzie sie ktos chetny wiec przyklad wkleilam, a nuz sie uda ;)

reklama
Wątpię żeby komukolwiek chciało się robić takie statystyki... I jeszcze zbierać info kiedy były pierwsze ruchy :confused: Chyba tylko lutówka-kamikadze by się na to porwała. Osobiście uważam, że forum dzieciowe to nie GUS żeby skrupulatne statystyki prowadzić :]

U nas na grudniowkach 2008 dziewczyny sie o to bily, na e-mamie kazdy miesiac ma taka tabelke, wiec kamikadze sie znajdują, nie ma wiec co byc malkontentem i pesymistą ;)

dziewczynki, pisze z tel na szybko,bo w pracy jestem,a musze sie podzielic :-)

a wiec mamy dziewczynke :-) Polunie ukochana! wieczorem sie odezwe

Dzięki dziewczyny:-)także przewaga chłopaków:tak:

Dee-kochana no to gratulacje!super fajnie że jest dziewczynka:tak:Pamiętam jak ja w pierwszej ciąży bardzo pragnełam dziewczynki no i była:-)

Dee gratuluję córci, niesiaa a Tobie synka :)

My, mam nadzieję, dowiemy się kto mieszka pod serduszkiem, 19 października około 14,15 ;) Kurcze, znowu zjem trochę słodyczy, żeby się dzieciol kręcił.

Dee, niesiaa gratuluję :)

Geniusia ja na połówkowe idę 18 października na 18 ;)
I mam nadzieję, że się też poznamy płeć. Chociaż wydaje mi się, że drugi synek będzie. Zobaczymy, czy się sprawdzi.

reklama
Super, że kolejne z Nas znają już płeć :D

Dee, niesia
- gratuluję ;)

Mitra - fajna ta tabela ale troszkę roboty z nią. Coś innego pomyślę i jak będę na siłach to zrobię.

Do góry