reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć waszego malenstwa:)

och z chłopakami jest supeeeer... ja mam w domku dwóch małych ogrów i dużego księciunia... w brzuszku kolejny ogr...:)
od pewnego czasu myślę jak przeszczepić sobie kolejną parę rąk i jak wcisnąć drugi automat do pralni :)
moi chłopcy to mali indywidualiści, nie do ugięcia... ale jak ich nie kochać :)

podobno z chłopcami jest lżej w okresie dojrzewania... mniej się buntują i w ogóle..tak mi mama powtarza..

ale i tak jest cudownie być jedną kobietą wśród mojej czwórki :)
za to będę miała trzy synowe :p hehehe

reklama
Przydalaby sie jakas lista , tabelka ile chlopcow ile dziewuszek. Kiedys na innym forum robilismy sobie taka tabelkę, tzn wybrana dziewczyna prowadziła, fajna sprawa

Chętnie bym się tym zajęła, ale za dużo poświęcam czasu pracy :-(
A na zwolnienie się szybko nie wybieram...

I tak a propos :-) TO JUŻ JUTRO!! Trzymajcie kciuki, żeby maleństwo, które właśnie troszkę wariowało pokazało w końcu co ma między nóżkami :-)

Ostatnia edycja:
dee trzymam bo u mnie słabo tfrzymaly ja dzis miallam usg i niestety nic zabardzo niewiem... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za jutrzejsza wizyte !!

Dee0kochana trzymam kciuki:tak:

A ja śpiesze z wieściami:-)Dziś byłam na usg w 4d i bardzo wyraźnie było widać małego siusiaczka i jajeczka:-Dtakze kolejny chłopczyk nam przybywa na forum:tak:Będziemy mieć małego Wiktorka:-)

Munie-dzięki kochana :-)no właśnie z tej radosci po wyjściu od lekarza poleciałam prosto do tesco i zaszalałam zrobiłam zakupy dla bąbla z a350 zł ale co tam warto ,ciesze się bo wreszcie mogłam coś maleństwu kupić.

reklama
Do góry