reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć waszego malenstwa:)

Gratuluję dziewczyny, Mama super ze chłopak - na pewno fajnie jest miec dwóch słodkich łobuziaków w domu, a na dziewczynkę przyjdzie czas;P

Vanilia, magdabb gratuluję córeczek :)

reklama
Vanilia, Magdabb - gratuluję córeczek !!! Ale Wam fajnie, no u mnie może jeszcze się zmienić. Dowiedziałam, że lekarz ten się często myli - więc mam nadzieję, że jeszcze się okaże, że to panienka :p A jak nie to będzie znaczyło, że - nie jest mi córa pisana ;) Z 3 dzieckiem będzie ciężko - ale kto wie, co jest tam na górze mi zapisane :p

mama2006 jak bedzie chlopiec tez fajowo dwoch malych rozrabiakow i maz nie lada wyzwanie wychowac cala trojeczke:) a jak bog da to i corcia za jakis czas tez moze przyjsc na swiat Pozdrawiam cieplutko:)

dla mnie nigdy płeć nie miała znaczenia, u mnie wszyscy byli pewni córki, ja nie wiedziałam co będzie, taato swoją wróżbą wbił mi w głowę córkę, a jak dowiedziałam sie o synku to noirmalnie myślałam ze oszaleję z radości... i szaleję po dziś dzień bo teraz tworzymy z synkiem świetny duet 2 w 1 :)

Dla mnie najważniejsze jest aby nasza dzidzia była cała i zdrowa.Oczywiście ciekawa jestem co mi tam pod serduszkiem siedzi ale to już drugorzędna sprawa.
Ale wiecie u mnie wszyscy mówią że będzie chłopak.Nie wiem czemu tak uważaja.Mówią że niewiele się zmieniłam nie mam ochoty na słodkie itp.i stąd te podejrzenia.Ja natomiast tak jak niektóre z Was nie mam w zasadzie żadnego przeczucia.Ale niestety przez to gadanie innych o chłopaczku mój m tak się nakręcił że jak coś mówi o dziecku to tylko w sensie ''on","jemu".I strasznie mnie to wkurza że już jest pewien na 100% że będzie syn. Ech Ci faceci.

Vanilia,magdabb-gratuluje córeczek!!!!ja też tak chce:tak:
\

mama2006-no ciekawe czy faktycznie synek będzie czas pokaże.

Cyśka-kurcze mnie też już wkurza że rodzina i otoczenie mówią ciągle że córcie już mamy to teraz napewno będzie syn.Już mi się niechce normalnie słuchać tych wywodów.

teraz 27 jak będe mieć usg robione to mam nadzieje że się dowiem czy dziewczynka czy chłopczyk,Jeśli nie będzie widać to napewno potem na 4d będzie widać:tak:

Mnie to też wkurza to takie gadanie. Mi wszyscy mówią, że to chłopiec, bo ładnie wyglądam, ciąża mi służy... Taaaa, jakby to była prawda, a nie zabobon... A poza tym ja nie widzę, żebym ładniej wyglądała, nogi tylko mam szczuplejsze, a plecy, ramiona w wysypce syfków, oczy podkrążone bardziej niż zwykle. Tylko jedna koleżanka twierdzi, że to dziewczynka, bo tak.

reklama
Do góry