reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć waszego malenstwa:)

ja odkad zaszlam w ciaze to mam silne przeczucia ze siedzi u mnie synus, imiona bralam pod uwage meskie, na ciuszki patrzylam tez meskie no i ostatnie usg niby pokazalo ze chlopak.u mnie tez wszyscy mowia ze wygladam na chlopaka.chyba tylko 2 osoby powiedzialy ze czuja u mnie core.za tydz, ide na usg to ginka ma potwierdzic juz na 100%.ja juz od ostatniego usg zaczelam kupowac ciuszki typowo meskie.jaja beda jak plec okaze sie inna.ale szczerze w to watpie.

reklama
mi po tym, co jem nie da się powiedzieć płci, jesli już ludowego odgadywania się trzymać. Jem jak przed ciążą, i słodkie, ale rzadko (bo ograniczać się staram), i ostre, i kwaśne. Wszystkiego po trochu :) więc jaka w takim przypadku płeć...? Teściowa do maluszka już zwraca się per "on" :confused2:mimo że chce wnuczkę... My staramy się do maluszka nie mówić ani tak ani tak :) lub tak i tak ;-) i bardzo się pilnuję, żeby nie mówić do maleństwa po imieniu :-p

hej dziewczynki ja juz jutro ide na usg wiec sie dowiem jak sie dzidzia ladnie pokarze wiec trzymajcie kciuki zeby sie niewstydzila dzidziulka i pokazala co nieco o godz11.50 naszego angielskiego czasu lece wiec trzymac kciukiiii buziolkiiiiiiiii

Hey dziewczynki gratulacje dla wszystkich.
Wszyscy w domu mowio ze bedzie chlopiec choc ja mam przecucie od samego poczatku ciazy ze bedzie dziewczynka jak whodze do sklepu itp wszystko jest na dziewczynkie.Do brzuszka tesz mowie w liczbie zenskiej ale zobaczymy co bedzie.
u mnie jest narazie tak ze jak bylam na badaniu 16 tydz pani powiedziala ze bedzie chlopiec ale na 100% jeszcze nie ide na usg w nastepno srode wiec wiecej sie dowiemy czy bedzie synek,a moze jednak coreczka.

reklama
Do góry