reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć waszego malenstwa:)

ja odkad zaszlam w ciaze to mam silne przeczucia ze siedzi u mnie synus, imiona bralam pod uwage meskie, na ciuszki patrzylam tez meskie no i ostatnie usg niby pokazalo ze chlopak.u mnie tez wszyscy mowia ze wygladam na chlopaka.chyba tylko 2 osoby powiedzialy ze czuja u mnie core.za tydz, ide na usg to ginka ma potwierdzic juz na 100%.ja juz od ostatniego usg zaczelam kupowac ciuszki typowo meskie.jaja beda jak plec okaze sie inna.ale szczerze w to watpie.

reklama
mi po tym, co jem nie da się powiedzieć płci, jesli już ludowego odgadywania się trzymać. Jem jak przed ciążą, i słodkie, ale rzadko (bo ograniczać się staram), i ostre, i kwaśne. Wszystkiego po trochu :) więc jaka w takim przypadku płeć...? Teściowa do maluszka już zwraca się per "on" :confused2:mimo że chce wnuczkę... My staramy się do maluszka nie mówić ani tak ani tak :) lub tak i tak ;-) i bardzo się pilnuję, żeby nie mówić do maleństwa po imieniu :-p

hej dziewczynki ja juz jutro ide na usg wiec sie dowiem jak sie dzidzia ladnie pokarze wiec trzymajcie kciuki zeby sie niewstydzila dzidziulka i pokazala co nieco o godz11.50 naszego angielskiego czasu lece wiec trzymac kciukiiii buziolkiiiiiiiii

Hey dziewczynki gratulacje dla wszystkich.
Wszyscy w domu mowio ze bedzie chlopiec choc ja mam przecucie od samego poczatku ciazy ze bedzie dziewczynka jak whodze do sklepu itp wszystko jest na dziewczynkie.Do brzuszka tesz mowie w liczbie zenskiej ale zobaczymy co bedzie.
u mnie jest narazie tak ze jak bylam na badaniu 16 tydz pani powiedziala ze bedzie chlopiec ale na 100% jeszcze nie ide na usg w nastepno srode wiec wiecej sie dowiemy czy bedzie synek,a moze jednak coreczka.

reklama
Do góry