reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
Gratulacje chłopców, płeć męska chyba w przewadze
mama Niki
Ewelina
Cyśka ,Pluszacze-gratuluje synówoj to u nas przewaga chłopców!!!ja jeszcze nie wiem co mam pod serduszkiem ale jakoś tak coraz częściej zaczynam myśleć że moge też mieć synka.Dziś znajoma mi pisała,a ma dzień porodu 5dni przed moim czyli rodzi 15 lutego i spodziewa się drugiego synka.Kurcze do okoła same chłopaki:-)
Gratuluje chlopcow. Tak to prawda, dookla sami chlopcy. Mam 3 bratankow, zadnej bratnicy i sama prawdopodobnie mam chlopca. Moja mama sie troche smucila jak na usg wyszlo ze raczej chlopak bo ona tak bardzo czeka na dziewczynke hehe.. Wsrod znajomych tez kroluja chlopcy.
M85
Fanka BB :)
Ale dużo chłopaków - fajnie!
My też chcieliśmy synka, ale wyszło inaczej i jest córeczka. Jeszcze rodzince nic nie mówiliśmy, że znamy płeć i trzymamy ich w niepewności powiemy dopiero po usg połówkowym. Każdy mówi, że u nas będzie chłopiec, moja mama też za każdym razem używa określenia 'wnuś' hehe to się zdziwią
My też chcieliśmy synka, ale wyszło inaczej i jest córeczka. Jeszcze rodzince nic nie mówiliśmy, że znamy płeć i trzymamy ich w niepewności powiemy dopiero po usg połówkowym. Każdy mówi, że u nas będzie chłopiec, moja mama też za każdym razem używa określenia 'wnuś' hehe to się zdziwią
reklama