reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć waszego malenstwa:)

mama2006 i co pokazał maluszek?

magdabb mam dokładnie tak samo z bólami

Zanim ja się doczekam usg połówkowego to oszaleję z ciekawości. A jak się jeszcze mi wtedy nie pokaże :baffled:

reklama
mama2006 i jak??

gratuluję WAm córeczek i synków, ja przeszłam ciężkie oczekiwanie prenetalnych badań ale nie musimy prosić maluszka b y pokazał "międzynóżki" :)

Lekarz powiedział bardzo ogólnikowo, że na jego oko to płeć męska. Więc do końca pewna nie jestem. Oby lekarz się pomylił, tak jak przy pierwszej ciąży ;)

reklama
Więc moje przeczucia i przeczucia wszystkich wokół się nie potwierdziły, bo pan doktor powiedział że widzi DZIEWCZYNĘ na 100%. Zrobił nawet zbliżenie i dokładnie widziałam wdzięki naszej maleńkiej:-D
Ja strasznie się cieszę, mąż musi się przyzwyczaić do tej myśli:-)

Do góry