reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć waszego malenstwa:)

mama2006 i co pokazał maluszek?

magdabb mam dokładnie tak samo z bólami

Zanim ja się doczekam usg połówkowego to oszaleję z ciekawości. A jak się jeszcze mi wtedy nie pokaże :baffled:

reklama
mama2006 i jak??

gratuluję WAm córeczek i synków, ja przeszłam ciężkie oczekiwanie prenetalnych badań ale nie musimy prosić maluszka b y pokazał "międzynóżki" :)

Lekarz powiedział bardzo ogólnikowo, że na jego oko to płeć męska. Więc do końca pewna nie jestem. Oby lekarz się pomylił, tak jak przy pierwszej ciąży ;)

reklama
Więc moje przeczucia i przeczucia wszystkich wokół się nie potwierdziły, bo pan doktor powiedział że widzi DZIEWCZYNĘ na 100%. Zrobił nawet zbliżenie i dokładnie widziałam wdzięki naszej maleńkiej:-D
Ja strasznie się cieszę, mąż musi się przyzwyczaić do tej myśli:-)

Do góry