reklama
krisowa
Fanka BB :)
mama2006 i jak??
gratuluję WAm córeczek i synków, ja przeszłam ciężkie oczekiwanie prenetalnych badań ale nie musimy prosić maluszka b y pokazał "międzynóżki"
gratuluję WAm córeczek i synków, ja przeszłam ciężkie oczekiwanie prenetalnych badań ale nie musimy prosić maluszka b y pokazał "międzynóżki"
mama2006
Lekarz powiedział bardzo ogólnikowo, że na jego oko to płeć męska. Więc do końca pewna nie jestem. Oby lekarz się pomylił, tak jak przy pierwszej ciąży
krisowa
mama2006 wyczuwam, ze chciałabyś mieć córke, kochana, najwazniejszę, że bejbik zdrowiuśki :*
lady87
Edyta
mama2006 jak tym razem będzie synek to trzeba się starać aż w końcu będzie dziewczynka :-)
mama2006
Z czasem się przyzwyczaję teraz z imieniem będzie problem... bo Kacper wybrane tak na chwilkę...
hooba
lutówka 2009 i 2012
mama żeby zdrowy był dzieciaczek to będzie dobrze, a o dziewczynkę można się zawsze jeszcze postarać
magdabb
u nas bedzie dziewczyneczka )) chociaz kazal poczekac jeszcze do nastepnego miesiaca, bedzie lepiej widoczne p
reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Więc moje przeczucia i przeczucia wszystkich wokół się nie potwierdziły, bo pan doktor powiedział że widzi DZIEWCZYNĘ na 100%. Zrobił nawet zbliżenie i dokładnie widziałam wdzięki naszej maleńkiej
Ja strasznie się cieszę, mąż musi się przyzwyczaić do tej myśli:-)
Ja strasznie się cieszę, mąż musi się przyzwyczaić do tej myśli:-)