reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
U mnie też będzie młodzieniec kolejny
mama2006
Fanka BB :)
Karola2 - ja jeszcze nie wiem, ale mam nadzieję, że jutro się dowiem. O 10:20 trzymajcie kciuki
hooba - gratuluję synka.
Dziewczyny zajrzyjcie na listę ciężarówek luty 2012 - i napiszcie mi tam brakujące dane ( wiek, skąd, płeć dziecka i wybrane imię )
hooba - gratuluję synka.
Dziewczyny zajrzyjcie na listę ciężarówek luty 2012 - i napiszcie mi tam brakujące dane ( wiek, skąd, płeć dziecka i wybrane imię )
hooba
lutówka 2009 i 2012
Dzięki dziewczyny )
mama rozumiem że trzymamy kciukasy za dziewczynkę ??
mama rozumiem że trzymamy kciukasy za dziewczynkę ??
mama2006
Dokładnie - najlepiej za dziewczynkę a jak się nie uda to za zdrówko szkrab o 9:30 wychodzę z domku i już się denerwuje hehe
reklama
magdabb
mama2006- ja poczekam sobie do wizyty do 14.30... i takze trzymam kciuki zeby dzidzius sie dobrze ulozyl
jakas zla noc mam za soba :/ co 5 min siku, a tak poza tym to juz nie wiem jak mam spac, nie moge znalezc dobrej pozycji.... Krzyze okropnie mi juz dokuczaja, jak leze na boku bola mnie posladki i biodro. Macie moze tak samo?? jakies rady?
pozdrawiam
jakas zla noc mam za soba :/ co 5 min siku, a tak poza tym to juz nie wiem jak mam spac, nie moge znalezc dobrej pozycji.... Krzyze okropnie mi juz dokuczaja, jak leze na boku bola mnie posladki i biodro. Macie moze tak samo?? jakies rady?
pozdrawiam