reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

Martolinka za te pieniądze to niech inni próbują co innego jak by kwota była normalna to bym sama robiła test.
Ponoć są dobre bo USA za grosze można je kupić ale u nas to nowość.

reklama
martolinka czego to oni nie wymyślą:szok: też się zastanawiam nad jego skutecznością,pewnie gdyby był tańszy to bym się skusiła ale ta cena:szok::szok: a jak jeszcze się nie sprawdzi to pieniądze w błoto wyrzucone. Jednak wole poczekać:-)

Hej hej, też słyszałam o tych testach z moczu- amerykański wynalazek. Osobiście nic o nim nie słyszałam, żadne z moich znajomych nie próbowały. W TV wspominali raz również o testach z krwi na płeć, ale tego na internecie znaleźć mi się nie udało :). Sama też jestem bardzo ciekawa :)

A co to są za testy? Jak to wygląda? Chyba jestem na tyle zdeterminowana żeby sprawdzać wszystkimi sposobami. Wiem, wiem, naiwne ale moja ciekawość jest zbyt wielka;).

Z tego co tam jest napisane to czemu nie:). Muszę się zastanowić nad tym poważnie, przy okazji mogłabym później zweryfikować z USG czy test się nie pomylił:)

:) no tak, napisane jest że sprawdza się w bodajże 90% więc nie jest powiedziane po której stronie statystyki się kobitka znajdzie. Ja chyba jednak poczekam do USG. ale jak tylko wykonasz test daj znać proszę:)

dziewczyny ja jestem w 22 tc i robiłam ten test bodajże w 14 tc i mi się sprawdził. na usg połówkowym lekarz potwierdził że synek :) ale najlepiej ten test robić po 12 tc, niby piszą że już w 10 tc można ale lepiej się wstrzymać. i jeśli już to inteligender bo jest jeszcze jakiś który podobno ma małą sprawdzalność. u mnie wyszedł mocno zielony czyli 100% synuś :)

reklama
no nataszaa20 kusisz :)kusisz. Szkoda żę totyle kosztuje... Muszę to przemyśleć :) ale może faktycznie warto :) mogłabym wykonać go za miesiąc.... hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Do góry