reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

reklama
ilooonka wlasnie Liwia mnie jakos nie przekonuje... wiem, wybredna jestem :p Nad Emilką też długo myśleliśmy, ale tak jak w przypadku Leny, odrzuciliśmy to imię ze względu na dużą popularność w naszej okolicy:(

Kurcze mi ostatnio wpadła do głowy Hania i zobaczymy jak negocjacje z S, miała być Maja lub Emilka bo imiona śliczne ale teraz jak na złość wszędzie je słyszę:wściekła/y:

paulusia2209 znam ten ból, kiedy imię, które jest śliczne okazuje się jednym z najpopularniejszych w danej chwili :(

http://gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok= - może którejś z was się przyda, co prawda to tylko dzieci z Wa-wy, ale aktualizacje co tydzień i można nawet sprawdzić czy dane imię ma tendecję spadkową

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny. Ja nie znam jeszcze płci, ale zastanawiam się nad imieniem Konstanty czyli Kostek. Jak wam się podoba?:p :-) Bo jeśli dziewczynka to chyba Jagódka. :tak:

Olajo - Jagoda mi się bardzo podoba, też miałam je na swojej liście:) Co do Kostka to mi osobiście się nie podoba, ale najważniejsze, żeby podobało się Tobie, na innych nie zwracaj uwagi :)

reklama
Kivinko co do imion to zdecydowanie Nela :)) :tak:
Olajo mi osobiscie sie nie podoba ale to Tobie ma sie podobac :) nie nam .

Dobra to teraz was znowu bede zamęczać , co myslicie o imieniu Alex ?

Do góry