reklama
zeberka363
jestem szalona :-D
hahaha ale mnie rozbawiłaś ten twój mąż to niezły agentU nas chyba będzie Tymon, chociaż mój mąż wyskoczył wczoraj z hasłem "jak się ma detergent?"(podobno płyn do naczyń Tymek jest) i trochę mi ciśnienie podniósł. Ale widzę, że nie ja jedna mam ten problem, więc Otso mi w ogóle chodzi;-)???
ilooonka
mama Emisi :)
mamido - mój mąż też wypalił cos o płynie do mycia naczyn jak zaproponowalam imię Tymek....
neferetete
Fanka BB :)
Dzisiaj poznałam płeć - dziewczyna i korci mnie imie, którego nie miałam odwagi nadać pierwszemu dziecku. Co zatem sądzicie o imieniu Nikita?
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Nefretete jeżeli mam byc szczera to mi się nie podoba
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Nefretete-ja tez bede szczera ze mi tez nie bardzo sie podoba ale to dlatego ze automatycznie mam w glowie nikita chruszczow.
ilooonka
mama Emisi :)
mamido - mój czasami coś poogarnia, a nie wiem skąd mu ten płyn przyszedł do głowy. Może u kogoś zobaczył, bo my takiego nie uzywamy....niech się cieszy, że nie chce nazwać ew. córci "Delma"
nefretete - odwaznie, choc mi tej odwagi by zabrakło....
nefretete - odwaznie, choc mi tej odwagi by zabrakło....
reklama
kaja2010
Fanka BB :)
Neferete mi osobiście również nie podoba sie to imie
Ja też miałam problem z wyborem imienia. Od wielu lat marzyła mi się córeczka Julka, a teraz jak już noszę w brzuszku córeczkę to troszkę przykro mi, że to imie jest tak popularne. Jednak nie mam zamiaru patrzeć na innych i zamierzam spełnić swe marzenie i imienia już na pewno nie zmienię.
Ja też miałam problem z wyborem imienia. Od wielu lat marzyła mi się córeczka Julka, a teraz jak już noszę w brzuszku córeczkę to troszkę przykro mi, że to imie jest tak popularne. Jednak nie mam zamiaru patrzeć na innych i zamierzam spełnić swe marzenie i imienia już na pewno nie zmienię.