reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

płeć naszych maluszków:)

ja tak tematycznie do tego wątku: obserwowałam brzuszki mamuś niedługo rodzących i chyba częściej brzuchy wystające do przodu a nie na boki zwiastują chłopca

reklama
U mnie jescze brzucholek jest chyba za maly zeby stwierdzic,w ktora strone bardziej wystaje :D ;) ale moze juz niedlugo?Zaraz zreszta mezusia zagonie zeby zdjecia mi porobil bo zaczal rosnac ostatnio moj domek dla dzidzi :D

w piatek mialam robione usg i jak narazie gin powiedzial mi, ze wg. niego to dziewczynka, ale 100% pewnosci jeszcze nie mial. zobaczymy niedlugo.

A czy macie coś takiego że czujecie kogo nosicie pod serduszkiem?Moja przyjaciółka jest w 12 tc i jest święcie przekonana,że urodzi dziewczynkę.Ja kiedyś zawsze chciałam najpierw mieć synka,ale teraz skłaniam się ku małej księżniczce...Ale przeczucia nie mam żadnego i pozostaje mi czekać,aż gin w końcu mi powie płeć maluszka.I muszę się wybrać na USG 4 D.Ciekawe ile to kosztuje?

Olu ja tez zawsze chcialm miec pierwszego synka a teraz mam przeczucie ,ze to bedzie dziewczynka :D Co do USG4D to ja placilam 60zl. ale podobno sensem jest wybrac sie kolo 20-tyg bo wczesniej nic specjalnie nie widac.

Czas ten watek troche ozywic ;D Na dzisiejszym badaniu pani gin powiedziala ,ze na 90% to chlopiec ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D maz sie juz cieszy ja tez zreszta.

reklama
;D fajowo! to mamy juz jedna dziewczynke i chlopca, jesli to co mowia to prawda. trzeba bedzie ich juz powoli w pary laczyc. ja sie ustawiam w kolejce do synka Aneczki ;D pierwszy w kolejce najlepszy ;)

Do góry