reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć naszych maluszków:)

ja tak tematycznie do tego wątku: obserwowałam brzuszki mamuś niedługo rodzących i chyba częściej brzuchy wystające do przodu a nie na boki zwiastują chłopca

reklama
U mnie jescze brzucholek jest chyba za maly zeby stwierdzic,w ktora strone bardziej wystaje :D ;) ale moze juz niedlugo?Zaraz zreszta mezusia zagonie zeby zdjecia mi porobil bo zaczal rosnac ostatnio moj domek dla dzidzi :D

w piatek mialam robione usg i jak narazie gin powiedzial mi, ze wg. niego to dziewczynka, ale 100% pewnosci jeszcze nie mial. zobaczymy niedlugo.

A czy macie coś takiego że czujecie kogo nosicie pod serduszkiem?Moja przyjaciółka jest w 12 tc i jest święcie przekonana,że urodzi dziewczynkę.Ja kiedyś zawsze chciałam najpierw mieć synka,ale teraz skłaniam się ku małej księżniczce...Ale przeczucia nie mam żadnego i pozostaje mi czekać,aż gin w końcu mi powie płeć maluszka.I muszę się wybrać na USG 4 D.Ciekawe ile to kosztuje?

Olu ja tez zawsze chcialm miec pierwszego synka a teraz mam przeczucie ,ze to bedzie dziewczynka :D Co do USG4D to ja placilam 60zl. ale podobno sensem jest wybrac sie kolo 20-tyg bo wczesniej nic specjalnie nie widac.

Czas ten watek troche ozywic ;D Na dzisiejszym badaniu pani gin powiedziala ,ze na 90% to chlopiec ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D maz sie juz cieszy ja tez zreszta.

reklama
;D fajowo! to mamy juz jedna dziewczynke i chlopca, jesli to co mowia to prawda. trzeba bedzie ich juz powoli w pary laczyc. ja sie ustawiam w kolejce do synka Aneczki ;D pierwszy w kolejce najlepszy ;)

Do góry