reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

płeć naszych maluszków:)

u mnie z angielskim tez nie za ciekawie..heh, wstyd sie az przyznac, bo niby kazdy angielski zna.
a ja niestety nie bardzo, tyle co z Liceum, a jestem czlowiekiem niemieckojezycznym:)))

reklama
Dziewczyny przepraszam, że się wcinam- jestem z lutówek. Mi wychodzi dziewczynka i ma być dziewczynka :) :)Mam jeszcze :)dwuletniego synka i też się zgadza. Pozdrawiam

polskiej wersji tego angielskiego chyba nie ma..tez bym chetnie sobie zrobila, no ale z moim angielskim nic z tego nie wyjdzie...

Martusiu nie musisz do tego testu wcale znac angielskiego.Na poprzedniej stronie Karmel wyjasnila dokladnie jak zrobic test i go odczytac a nawet jak nie znasz sie na miesiacach angielskich to policz w tabeli od lewej wlasciwy miesiac poczecia.Wynik odczytujesz na skrzyzowaniu miesiaca i obliczonego wieku rozowy to kobitka niebieski chlopiec.Powodzenia :)

dziekuje Aneczka
miesiace znam ;Dhehe, az tak zle to nie jest ;D

zrobilam trest i wyszla mi dziewczynka, po raz kolejny:)

reklama
Do góry