reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć naszych maluszków:)

Dziewczyny może to wam się przyda:
bcbbboy.gif

bcbbgirl.gif

glit_itsagirl.gif

itsaboy.gif

Boyhelloki.gif

surpriseglit.gif

Twinsbg.gif

GirlFlowerHeart.gif

Luvboy.gif

Luvgirl.gif

reklama
grooha, dziekujemy:* przyda się napewno:))tylko pwnie troszke pozniej, jak juz plec poznamy:)
tylko w jaki sposob mozna to do podpisu wkleic?bo ja sie chyba nie orientuje..:(

Marthusia pisze:
grooha1 pisze:
Tak samo jak suwaczek. Wystarczy skopiować adres tego obrazka.
tylko zadne adres sie nie pokazuje..:(albo ja cos zle robie...

Przypomnij sobie jak wstawiałaś suwaczek. teraz najedź na wybrany obrazek myszką i kliknij prawym przyciskiem. następnie wybierz kopiuj adres obrazka, teraz ponownie przypomnij sobie jak wstawiałaś suwaczek i wklej adres obrazka za adresem suwaczka.

grooha, dziekuem za instrukcje:)mam nadzieje, ze jak bede znala juz plec to uda mi sie wstawic ten podpis:)

u nas z tej waszej metody wynika ze bedzie chlopczyk , z innej znalezionej na BB chyba metoda chinska wynika ze bedzie dziewczynka , moje kochanie ma przeczucia na dziewuszke a mnie wszystko jedno byle by bylo zdrowe , co sie urodzi czas pokaze ;D

co racja to racja, najwazniejsze zdrowie:)
mojej przyjaciolce, mamusi lutowej(rowniez z tego forum, tyle tylko, ze pisala w marcu:))z metody pierwszej wyszla dziewczyna i dziewczynke urodzila - wczoraj.
al rownie dobrze moze to byc zbieg okolicznosci!:)

mi z tutejszych metod przy jednej sie sprawdzilo przy drugiej nie :laugh:teraz wychodzi ze chlopak czas pokarze ;)dzis moja mama zapytala moja Natalie co by chciala siostre kolejna czy braciszka to powiedziala ze siostry juz nie chce,ze to musi byc braciszek i ma sie nazywac Dominik :laugh:bo tak ma na imie chlopczyk z ktorym sie wciaz bawi w przedszkolu i ktory jej kwiatuszki zrywal(juz powiedziala ze to bedzie jej maz, albo tata) :D no przydalby sie teraz kolejny meszczyzna w domu :D ale najwazniejsze zeby zdrowe malenstwo bylo ;)

reklama
widzew, przyszlosc corcia juz ma zaplanowana:))od kwiatkow zawsze sie zaczyna, hihih, jeszcze niedawno ja kwiatki w przedszkolu dostawalam, prosto z ogrodka zerwan:)ah, to byly czasy, ale swoja droga z moja "pierwsza miloscia" kontakt utrzymujemy nadal.a teraz sama mamusia bede:)

Do góry