maran-atha
Fanka BB :)
Wolfia no to też w sumie fajnie tak nie wiedzieć, ale ja bylam taka ciekawa, że nie mogłam sie powstrzymać... a Wam w takim razie życzę ślicznej małej Królewny :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i tak.... za pierwszym razem wychodzi mi wg niej ze mialam miec syna a jest coreczka a teraz wychodzi mi ze ma byc coreczka i wg USG tez ma byc dziewczynka ale jakos wszyscy dookola mi mowia ze urodze chlopaka wiec zobaczymy po porodzieJa kiedyś spotkałam się z czymś takim:
Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?
Jak chcecie to sobie sprawdźcie;-) Mi się z Victorem zgadza;-) Zobaczymy jak będzie tym razem Wg tej tabelki wychodzi, że córka... ale to się okaże
My nadal nie wiemy kto tam u mnie w brzuszku mieszka i tak jezeli bedzie dziewczynka to malzon wybrał imie Jessica na co babcie zareagowały na bo co to za imie nie polskie itd jezeli chlopiec to albo Michałek albo Alan albo... juz sama nie wiem
kiedys uslyszalam takie polaczenie... Bożydar Pędziwiatr to strasznie uciazliwe musi byc jak rodzice do dziwnego nazwiska jeszcze dziwniejsze imie wymyslaja ;-) dlatego nie chce robic dziecku tej "krzywdy"