reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

Wolfia no to też w sumie fajnie tak nie wiedzieć, ale ja bylam taka ciekawa, że nie mogłam sie powstrzymać... a Wam w takim razie życzę ślicznej małej Królewny :*

reklama
witajcie, osobiście w takie rzeczy nie wierze, trochę to zabawna tabelka, dla zabawy sprawdziłam, odnośnie pierwszego mojego dzidziusia niby sie zgodziło ,na drugie tez wyszedł mi synek, zobaczymy!

megusek no to gratulacje - dziewczynki jak wzsyscy wiedzą są śliczne, mądre ... bo wzsystko co najlepsze mają po swoich wspaniałych mamusiach :-):-)

Megusku super- bedziecie mieli parke:blink:

i dzisiaj wlasnie doczytalam o tej tabeli
Ja kiedyś spotkałam się z czymś takim:
Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?
Jak chcecie to sobie sprawdźcie;-) Mi się z Victorem zgadza;-) Zobaczymy jak będzie tym razem:confused: Wg tej tabelki wychodzi, że córka... ale to się okaże:rofl2::tak:
no i tak.... za pierwszym razem wychodzi mi wg niej ze mialam miec syna a jest coreczka a teraz wychodzi mi ze ma byc coreczka i wg USG tez ma byc dziewczynka ale jakos wszyscy dookola mi mowia ze urodze chlopaka wiec zobaczymy po porodzie :cool2:

Wg tej tabelki mialaby byc córka :-p wg mojej intuicji tez miala byc córka :-p

a USG jednoznacznie wskazalo na SYNA :tak: teraz juz nie ma watpliwosci ;-)

mozna wszytsko przygotowywac w niebieskich barwach - ubranka, posciel, i samochodziki do zabawy odlozyc "na pozniej" ;-) za kilka lat sie tym pobawi, za to lalki raczej schowac gleboko do kartonu :-p beda czekaly na dziewczynke :-D

No i pelna motywacja do wymyslenia imienia... Bartek, Tomek, Maciek? Te mi przychodza do głowy, ale zobaczymy po przeczytaniu ksiegi imion :tak:

Na SR nam poradzili aby osoby ktore nie sa pewne wyboru imienia po prostu zapytali w szpitalu jakie imiona sa najbardziej popularne :-D Np w moim roczniku bylo bardzo duzo Pawłów, no i teraz na okolo mam mnustwo kolegow o tym imieniu - tak samo w wersji dla dziewczynek imie Ania. I jak znajomi rozmawiaja o Ani to juz sie nie orientuje o jaka kolezanke chodzi :-p

Jestem ciekawa jakie imiona królują wśród chłopców w tym roku na porodowkach :eek: Bo nie mam pojecia :-p Tak czy inaczej ja wole sie tym nie sugerowac...

My nadal nie wiemy kto tam u mnie w brzuszku mieszka :sorry:i tak jezeli bedzie dziewczynka to malzon wybrał imie Jessica na co babcie zareagowały na :no: bo co to za imie nie polskie itd jezeli chlopiec to albo Michałek albo Alan albo... juz sama nie wiem :confused2:

Jakbym miala nazwisko obcojezyczne to imie tez bym wybrala niepolskie :-) ale jako ze mam bardzo standardowe nazwisko Polskie to dla synka wybieram jedno z pospolitych imion ;-)

kiedys uslyszalam takie polaczenie... Bożydar Pędziwiatr :szok::szok::szok: to strasznie uciazliwe musi byc jak rodzice do dziwnego nazwiska jeszcze dziwniejsze imie wymyslaja ;-) dlatego nie chce robic dziecku tej "krzywdy"

reklama
My nadal nie wiemy kto tam u mnie w brzuszku mieszka :sorry:i tak jezeli bedzie dziewczynka to malzon wybrał imie Jessica na co babcie zareagowały na :no: bo co to za imie nie polskie itd jezeli chlopiec to albo Michałek albo Alan albo... juz sama nie wiem :confused2:

Magdus my też nie wiemy i też mamy trochę problemów z wyborem imienia:sorry: To są chyba uroki mieszkania na obczyźnie;-)

kiedys uslyszalam takie polaczenie... Bożydar Pędziwiatr :szok::szok::szok: to strasznie uciazliwe musi byc jak rodzice do dziwnego nazwiska jeszcze dziwniejsze imie wymyslaja ;-) dlatego nie chce robic dziecku tej "krzywdy"

Nie no przegięcie:sorry::-p

Do góry