A dziś moja ginka zrobiła mi badanie usg żeby zobaczyć czy tam w porządku i mówi " główka po prawej str i możliwe że stąd też ten ból bo uciska (jak leżę na lewym boku mnije boli) i nadal dziewczynka" a ja..zaniemówiłam no bo jak wiecie myśmy nie wiedzieli że dziewczynka...no i teraz już wiemy ;-)
reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
megusek jak przeczytałam "nadal dziewczynka" to byłam w , bo stwierdziłam, że coś przegapiłam. Ale moje gratulacje, to teraz ruszaj na zakupy i róż szleje. Niespodzianki nie będzie :---(.
maran-atha
Fanka BB :)
no to gratuluje córuni to będzie już i synek i córeczka
hehe megi! pamiętam, że mieliście mieć niespodziankę.
Ale pytanie brzmi - czy chcieliście wiedzieć a nie było widać, czy świadomie unikaliście tematu co do płci
No to będziecie mieć parkę - rewelacyjnie! :-) Gratuluję i życzę, żeby się sprawdziło!
Ale pytanie brzmi - czy chcieliście wiedzieć a nie było widać, czy świadomie unikaliście tematu co do płci
No to będziecie mieć parkę - rewelacyjnie! :-) Gratuluję i życzę, żeby się sprawdziło!
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
megusek jak przeczytałam "nadal dziewczynka" to byłam w , bo stwierdziłam, że coś przegapiłam. Ale moje gratulacje, to teraz ruszaj na zakupy i róż szleje. Niespodzianki nie będzie :---(.
Fajnie, że już chyba wszystkie wiecie kogo możecie się spodziewać;-) Gratulacje córci Megusek
My nadal nic nie wiemy... poza gadaniem innych, że myślą, że... "znowu chłopak" albo "tym razem dziewczynka" No to czekamy na niespodziankę;-)
paulusia2209
megusek ogromne gratulacje córeczki
maran-atha
Wolfia a Ty nie wiesz jaka płeć bo nie chcialas wiedzieć, czy dzidziuś wstydliwy i nie chciał się ujawnić. Bo ja pytałam jak byłam w Polsce na połówkowym i mi powiedział lekarz, że na 90% dziewczynka a później tutaj jak byłam na rutynowym badaniu własnie w szpitalu i lekarz tak tylko sprawdzał ułożenie dziecka to zapytalam go o płeć i potwierdził mi, że widzi dziewczynkę, więc raczej już na 100% wiem, że to będzie Alunia
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Wolfia a Ty nie wiesz jaka płeć bo nie chcialas wiedzieć, czy dzidziuś wstydliwy i nie chciał się ujawnić.
Hm... na początku chcieliśmy wiedzieć;-) Na pierwszym USG stwierdzającym ciąże było raczej za wcześnie, a potem na kolejnym (połówkowym) nie pytaliśmy, bo wydawało nam się, że ciągle za wcześnie Od tamtej pory nie miałam USG, więc nie było okazji, żeby zapytać. Jak byłam w Polsce na Święta to myślałam, żeby iść do swojej ginekolog i przy okazji zapytać kto tam urzęduje, ale pomyślałam, że to i tak już nie ma znaczenia;-) Tak jakoś się z mężem nastawiliśmy, że nie wiemy i w sumie dobrze nam z tym Może mamy "nauczkę", po Victorze, który całą ciążę był dziewczynką, a miesiąc przed porodem na USG okazał się chłopcem A tak mocno nastawialiśmy się na córkę, tym bardziej, że w rodzinie większość chłopów Powiem szczerze, że jakbym miała teraz USG to nie chciałabym, żeby mi mówili... "cicho, z nadzieją marzę o córce dla męża" - bardzo by się cieszył;-) Okaże się już niedługo