Zapo,mialam jeszce dodac:
ardzesh wydaje mi sie, ze gdzies ostatnio slyszalam, za Nadia to wcale nie jest rosyjskie imie, ale nie mam 100% pewności. Mnie to imie zreszta tez sie bardzo podoba, ale mojej przyjaciolki brat ma core Nadie, wiec nic z tego:-(
larkaa Malina-pieknie!!!! nie przejmuj sie!!!! A czytalas ksiazke "Smak świeżych malin" ? Tam glowna bohaterka to Malina wlasnie :-)
maryniax Zosia tez mi sie podoba :-), ale tez nic z tego, bo to jest wlasnie, wyzej wspomnianej Nadii babcia :-) a jestesmy dosc blisko wiec bylby klopot maly :-)
kamylka kilkanascie lat temu dosc czesto mozna bylo spotkac sie wlasnie z Olimpia. Moze teraz juz troche zapomniane i dobrze, przenajmniej w piaskownicy nie beda same Olimpie :-)
A u nas miala byc Angelina, ale od jakiegos czasu moj szuka czegos innego, choc ta Angelina to byl jego wybor.A ja mam ciagle nowe pomysly, ostatnio takie mi sie podobaja:
Marika
Milena
Malwina,
ale to sotatnie najbardziej :-)
Dla chlopca mamy juz od dawna wybrane wspolnie i nadal jest to Irwin, no ale podbno ma byc dziewczyna, choc nie ma pewnosci. Za dwa tygodnie mam USG i tym razem razem lekarz ma mi powiedziec na 100%;-) i nie wyjde z gabinetu jak mi nie powie
Chce miec juz "pewnosc" bo sama nie wiem jak mam gadac do brzucha :-)