reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
My z mężem nie możemy dojść do porozumienia. On chce Szymona a ja Filipa. Niestety tylko jednego szkraba noszę w brzuszku. Doradźcie mi dziewczyny
U mnie jak miał być chłopiec to miałby być Filip:-)
ewciapoli13
Wdrożona(y)
A my wybraliśmy Jędrzeja ale nikomu prócz nas się nie podoba:-):-) komentarze są okropne...
Na początku miał być Mateusz ale już decyzja podjęta i każdy mówi na kruszynkę Jędrek:-)
A Wasze imiona są śliczne...mi spodobało się Lenka dla dziewczynki.
Na początku miał być Mateusz ale już decyzja podjęta i każdy mówi na kruszynkę Jędrek:-)
A Wasze imiona są śliczne...mi spodobało się Lenka dla dziewczynki.
NinaK
Aktywna w BB
Witajcie mamusie :-)
A my wreszcie się zdecydowaliśmy, nasz drugi synek będzie miał na imię Szymon :-):-):-) i nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolona. Już mogę do niego mówić po imieniu :-):-):-) Było bardzo ciężko się zdecydować, ale wreszcie się udało.
Pozdrawiam
A my wreszcie się zdecydowaliśmy, nasz drugi synek będzie miał na imię Szymon :-):-):-) i nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolona. Już mogę do niego mówić po imieniu :-):-):-) Było bardzo ciężko się zdecydować, ale wreszcie się udało.
Pozdrawiam
Moj maz wymyslil dzisiaj,ze nasz corka bedzie miala na imie...Olimpia.Co myslicie o tym imieni?.Ja pierwszy raz slysze.
naprawdę bardzo ładne i oryginalne imię
reklama
Niunia8381
Fanka BB :)
Olimpia to ładne imię sama tak dałam sobie przy bierzmowaniu:-)