reklama
Nasza córa bedzie MARITA,
Nikomu sie nie podoba, ale nam bardzo :-)
pewnie, że ładne imię :-)
krystynka88
Fanka BB :)
Z mężem dużo myślelismy o stosownym imieniu dla naszego synka. Bardzo pomogła nam ksiega imion - polecam
.
Ostatetcznie został Cezary (Czarek)... choć naszym mamom sie nie podoba - obie chcą Jakuba...

Ostatetcznie został Cezary (Czarek)... choć naszym mamom sie nie podoba - obie chcą Jakuba...
a co sądzicie o imieniu Iga, dziś byłam u rodzinki na wyjeździe i oczywiście moja ciotka " a cóż to za imię...brzydkie" miałam wrażenie że mała od środka kopnęła ze złości....
denerwuja mnie takie komentarze chyba jako rodzice mamy prawo wyboru...
Hej, nam też bardzo podoba się imię Iga, mamy z mężem podwójne nazwisko więc nasza córcia powinna miec krótkie imię i muszę powiedziec, że znajomym ludziom młodszym to imię podoba się ale rodzicom i ciotkom...to tak jak u was:-(, ale cóż to nasze dziecko i nasz wybór...
.... ale cóż to nasze dziecko i nasz wybór...
i dobrze mówisz!!!!
co komu do tego! a już niech się najmądrzejsza ciotka odczepi, w nosie ją miejcie!!! Iga piękne imię :-), też o tym imieniu myślałam, ale mamy krótkie nazwisko i byłoby za którko właśnie.
U nas jak bedzie dziewczynka to na pewno Zosia. Jak chłopiec to chyba Franek. Mi się strasznie Franek podoba, tylko niektórzy uważaja ze jest to stare i nieużywane dziś imię i że z maluszka będą się dzieci później śmiać. Mąż też nie jest do końca przekonany do tego imienia, ale prawie go juz przekonałam
reklama