reklama
larkaa
Fanka BB :)
lajfik i super, bardzo fajne imię, miałam je na swojej liście z wyborami
my z mężem zrobiliśmy tak, że któregoś dnia wzieliśmy kalendarz i na jednej kartce ja wypisałam te imiona które mi się podobają, a na drugiej on, potem zobaczyliśmy które się pokrywają i tak dokonaliśmy wyboru
my z mężem zrobiliśmy tak, że któregoś dnia wzieliśmy kalendarz i na jednej kartce ja wypisałam te imiona które mi się podobają, a na drugiej on, potem zobaczyliśmy które się pokrywają i tak dokonaliśmy wyboru
Ja właśnie wróciłam od mamy :-) Jak zaczęła najeżdżać na Nadię, to powiedzieliśmy, że nastąpiła zmiana imienia na Angelę lub Jessikę - co wywołało u niej reakcję alergiczną. Mąż jeszcze dodał, że myślimy nad Arletą i wtedy już prosiła żebyśmy wrócili do Nadii
Rozważanie pozostałych imion wciąż się odbywa. Ale Nadia wygrywa (zwłaszcza, że oboje z mężem czytamy teraz książkę, gdzie jedną z głównych postaci jest mała - dwuletnia Nadia, która zresztą jest przeurocza!)
larkaa - mnie to cieszy, że postawiliście na Malinę! :-):-)
Rozważanie pozostałych imion wciąż się odbywa. Ale Nadia wygrywa (zwłaszcza, że oboje z mężem czytamy teraz książkę, gdzie jedną z głównych postaci jest mała - dwuletnia Nadia, która zresztą jest przeurocza!)
larkaa - mnie to cieszy, że postawiliście na Malinę! :-):-)
Nathalie
Fan(ka)
Ardzesh przebiegła bestia z Ciebie hahaha. ;-)
Lajfik Kaja - bardzo ładnie.
Lajfik Kaja - bardzo ładnie.
NinaK
Aktywna w BB
Wiecie co dziewczyny, śliczne imiona dla waszych córeczek wybrałyście - Nadia, Kaja, Malinka, odnoszę wrażenie, że z dziewczynką jakoś łatwiej się na coś zdecydować, my będziemy mieli chłopca i nadal kiszka, nie ma imienia :-( a chciałabym już do niego mówić po imieniu a nie ciągle tylko dzidzia, maleństwo itp.
lajfik
Kuba i Kaja;*
Wiecie co dziewczyny, śliczne imiona dla waszych córeczek wybrałyście - Nadia, Kaja, Malinka, odnoszę wrażenie, że z dziewczynką jakoś łatwiej się na coś zdecydować, my będziemy mieli chłopca i nadal kiszka, nie ma imienia :-( a chciałabym już do niego mówić po imieniu a nie ciągle tylko dzidzia, maleństwo itp.
A Mikołaj Ci się nie podoba :-);-) jakoś tak ładnie brzmi z imieniem twojego drugiego synka ...jak u mnie będzie chłopiec ( jak na razie jest dziewczynka na USG ) to byłby Mikołaj albo Filip
reklama