reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

Ja mam kilka imion a mianowicie Natalia, Paulina, Regina to po babci męża, Blanka, bo wiemy, że na sto procent będzie dziewczynka. Jak możecie napiszcie, które z tych imion wam się najbardziej podoba:)

Mi najbardziej podoba się:
Blanka, Natalia, Regina , Paulina
Wybór należy do Ciebie ;-)

reklama
Nathalie jest też Żyraf :-D o Mój Boże skąd oni pobrali te imiona???????
No u nas dziewczynka więc imie wybrane na 100% juz mamy. Z chłopcem byłoby gorzej, podoba mi się wiele męskich imion i trudno byłoby się zdecydowac: Miłosz, Remigiusz, Aleksander, Alan, Jonasz, Joachim, Oliwier, a mojemu mężowi zawsze Gracjan się podobało:)

emkamek czemu zdecydowanie Paulina NIE ? Moja córka tak ma na imię i rozumiem że nie musi się ono wszystkim podobać ale czemu od razu ZDECYDOWANIE NIE ?

emkamek no co ty nie obraziłaś mnie . To przecież dobrze że każda z nas ma inny gust , inne typy w przeciwnym razie wszystkie dzieci miałyby powtarzające się imiona i to dopiero byłoby straszne . Po prostu zaciekawiło mnie czemu zdecydowanie nie .

reklama
Do góry