reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

reklama
Widzę, że nie tylko ja w desperacji doszłam do wniosku, że Dzidziol po urodzeniu nadal pozostanie Dzidziolem:baffled::baffled::baffled: Nigdy bym nie pomyślała, że wybór imienia może być aż taki trudny:szok::szok::szok:

No wybor jest faktycznie trudny..jeszcze Artur mi sie podoba..maly Arturo :))
A tatus na razie nie zdradza swoich typow, chyba szykuje argumenty nie do zbicia co by postawic na swoim :)

Ja mam nadzieje że mój Michał przekona się do Zosi. Wciąż ubolewam że Julia jest tak popularnym imieniem bo każda moja lalka jak byłam mała tak się nazywała

A my od poczatku na brzuszek wołamy Amelka, nawet dzieci sie do tego przyzwyczaiły. I chyba tak juz zostanie , gdy to bedzie dziewczynka.

ja też jeszcze nie wiem????
może: Filip, Czarek, Daniel
może: Maja, Ewa , Hania, Alicja

Jeszcze sporo czasu i na coś na pewno się zdecyduję :-D:-D:-D

Dziewczyny uwierzcie, że to przychodzi samo tzn. imię dla dziecka;-) Domyślam się, że najpierw jest sporo typów, dyskusje z tatusiami, dojście do porozumienia... ale każde z Waszych Maleństw będzie miało imię jedyne w swoim rodzaju:tak: Powodzenia w wyborach;-)

Z własnego doświadczenia powiem, że po porodzie staje się oczywiste jak Dzidziuś będzie miał na imię - przynajmniej w moim przypadku tak było:-p

Typ mojego męża dla córeczki - Inez. Jeżeli będzie drugi syn to mogę sobie wybrać sama. Jak znam życie to zastanowimy się nad tym pod koniec roku dopiero, bo jeszcze mamy czas;-)

Ja mam kilka imion a mianowicie Natalia, Paulina, Regina to po babci męża, Blanka, bo wiemy, że na sto procent będzie dziewczynka. Jak możecie napiszcie, które z tych imion wam się najbardziej podoba:)

reklama
Do góry