reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

Cześć
A my właśnie dowiedzieliśmy się że będziemy mieli drugiego synka. Pierwszy nasz maluszek ma na imię Maksymilian :-) strasznie kochany rozrabiaka. Dla drugiego wybrałam imię Leopold, bardzo mi się podoba to imię ale mój maż ma wątpliwości. On proponuje Igora. W prawdzie jest jeszcze trochę czasu żeby się zdecydować, ale coś czuję, że będzie ciężko :-( Nie bardzo wiem jak go przekonać do mojego wyboru.

reklama
Ja za tydz. w czwartek mam miec USG robione, już nie moge sie doczekac. Na początku nie chceliśmy z meżem wiedziec plci ale jednak zmienilismy zdanie, z tym że planujemy nikomu nie mówic kto tam mieszka w moim brzuszku, o ile wytrzymamy w tajemnicy :) Będzie co ma byc :)

Martussa82 - dzięki za podpowiedź, zupełnie zapomniałam o tym filmie. A tak na marginesie to się nie spodziewałam że z imieniem może być taki problem :baffled: Z Maksymilianem nie było żadnych wątpliwości. A teraz nie możemy się w tej kwestii dogadać, żebyście widzieli jego minę jak chciałam mu dać na imię Feliks :szok::szok: :szok::szok: jeden wielki szok. Z Leopoldem jest lepiej, może do czasu porodu się z tą myślą oswoi he he he :-)

Ja mam na oku kilka imion i nie potrafie sie zdecydowac.....kolejnosc przypadkowa: Radek , Sebastian, Robert, Czarek, Bartek, Wojtek, Grzegorz, Maciej, Karol...pewnie co sjeszcze by sie znalazlo :)

Czesc z tych imion podoba mi sie bardziej w wersji normalnej, czesc bardziej w wersji zdrobnialej..i wez tu badz madrym :))

yawla - z tych imion co podałaś najfaniejsze moim zdaniem to Bartek i Karol, ale muszę przyznać że masz szeroki wachlarz do rozpatrzenia. A jakie podoba się tatusiowi ??

reklama
Do góry