reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i przesądy

mandrzejczuk mi tez na chińskim chłopiec wyszedł...
czyżby coś się jeszcze zmieniło??? hahha

choć obiawy mam takie same jak miałam na Vi.. więc różnie to może być:-p

reklama
hehe ty mnie nie strasz, bo jak mi wrozka przepowiedziala ciaze na poczatku wrzesnia to sie sprawdzilo no i wedlug niej miala byc corka, jak mi sie znowu zmieni plec to chyba trzasne tego doktorka, bo faktycznie sisiora widzialam na wlasne oczy

Ty się Kamcia nie śmiej, bo ja na chińskim też miałam co innego niż teraz wychodzi :D Jak znów zmieni płeć na następnym usg to przestanę sprawdzać!!! I chodzić na usg :D

na chińskim to i może mi wyszła kobita,ale na usg widziałam siusiaka jak na dłoni:D
Więc może być i według chińskiego, ale dla Chińczyków:D

A usłyszałam na uczelni kolejny przesąd. Podobno jeśli dziewczyna czuje pierwsze (i większość) ruchów po stronie lewej, to będzie chłopiec, a po prawej - to dziewczynka. Nie wiem ile w tym prawdy, ale ubawiłam się po pachy:-D

reklama
persefona - nie strasz mnie:szok: Mi gin juz na dwoch wizytach powiedzial ze to dziwczynka, mam juz pokazne pudelko rozowych ciuszkow... A kopie mnie od samego poczatku niemalze wylacznie z lewej strony:oo:

Do góry