reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pomarańcze, mandarynki, jabłuszka, winogrona wszystko ma pestki, czyli mi się narazie zgadza ;) w poniedziałek już nie powinnam mieć wątpliwości :) - co raz więcej tych teori i coraz wymyślniejsze :)

reklama
No to muszę zburzyć niestety tą teorię. Uwielbiam jabłka, winogrona no i pomarańcze też a w brzuszku dziewczynka. Ale wyjątek ponoć potwierdza regułę.

U mnie prawdopodobnie chłopak będzie. Pestkowe rzeczy lubię, ale wciągam mnóstwo słodkiego. Więc chyba też burzę tą teorię. Z resztą już sie pogubiłam co było do czego ;)

Ja tez mogę sobie już ustawić obrazek. Mam nadzieję, że się uda. Będzie synek :)
Pozdrawiam i dziękuję za wskazówki :)

czesc, ja dowiem sie w piatek jaką płec bedzie mialo moje dziecko :)))

Dziewczyny witam Was ja jestem z mam czerwcówek..mam pytanko czy może orientujecie się kiedy można stwierdzić płeć maluszka? Mój lekarz dysponuje aparatem USG 4D i marzę o tym, zby na Gwiazdkę zrobić sobie i mężusiowi a także córci prezencik i dowiedzieć się o płci dzidzi...będę wówczas 17 tc..poradzcie..pomóżcie :laugh:

Teoretycznie w 17tc lekarz może już stwierdzić płeć dziecka, ale się "nie napalaj" za mocno bo może się okazać, że dzidzia się źle ułoży i nic nie będzie widać, niektórzy lekarze czekają do 24tc, żeby nie wprowadzić w błąd. Ja mojego lekarza zmusiłam, żeby mi coś powiedział, a jak byłam u innego lekarza to powiedział co innego i, że nie ma żadnych wątpliwości. Więc czasem lepiej cierpliwie poczekać :)
Pozdrawiam i życze powodzenia :)

reklama
Dziewczyny mam problem.pomóżcie jak to zrobić aby z filmiku utworzyć zdjęcie i je wkleić na forum...proszę o pomoc. :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry