reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Powinnaś mieć taki klawisz jak "PrintScrnSysRq" - naciśnij go, następnie otwórz jakiś program graficzny np. Paint i wciśnij jednocześnie klawisze "Ctrl" i "v". Zaznacz takim przerywanym prostokątem miejsce gdzie znajduje się przyszłe zdjęcie i kliknij na nim prawym przyciskiem myszy - wybierz "kopiuj" lub "wytnij". Otwórz nowy dokument w Paint i znowu wciśnij "Ctrl" i "v" jeśli jest taka potrzeba dostosuj wielkość dokumentu do Twojego obrazka i "Zapisz jako" .GIF lub .JPEG

Powodzenia :)

Olu!
Jesli chodzi o stwierdzenie plci, to potwierdzam to, co napisala Kosmi.
Teoretycznie - jesli maluch ulozy sie wlasciwie to w 17 tygodniu jest juz teoretycznie szansa, ze lekarz bedzie mogl stwierdzic plec. Ale taka "diagnoza" na tym etapie obarczona jest duzym prawdopodobienstwem bledu i raczej bym jej nie ufala. Czasem - i wcale nie rzadko - lekarze myla sie, gdyz dzidzia jest juz duza, a co dopiero w 17 tygodniu. Wiec raczej zakladalabym, ze czekaja Cie Swieta z niespodzianka :)

tak - moja dzidzia byla chlopcem os 13 tyg (bardzo wczesnie - wiec sie do tego specjalnie nie przywiazywalam :) ) - teraz bylam na usg w sobote 22 tydz - i chlopczyk okazal sie dziewczynka :) ale tez sie do tego nie przywiazuje :) bede mowic BOBO :)

Witam po długiej przerwie!
Idziu gratuluję Ci tajemniczego bobo:) Moze to jakieś czary Harego Pottera:)
Buźki!

IDZIU najwazniejsze ze Twoje bobo ma się dobrze i rośnie z dnia na dzień.A jeśli będeą Ci tak na zmiane mówić co będziesz mieć to naprawde najlepiej jest na to niezwracać uwagi i mieć do końca niespodzianke.

Taa, dlatego ja nie zmieniłam nic na suwaczkach a kupuję ciuszki w kolorze uniwersalnym:) Booooo właśnie pożarłam drożdżówę i pół grzebienia i smakuje za jeszcze:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry