reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Powinnaś mieć taki klawisz jak "PrintScrnSysRq" - naciśnij go, następnie otwórz jakiś program graficzny np. Paint i wciśnij jednocześnie klawisze "Ctrl" i "v". Zaznacz takim przerywanym prostokątem miejsce gdzie znajduje się przyszłe zdjęcie i kliknij na nim prawym przyciskiem myszy - wybierz "kopiuj" lub "wytnij". Otwórz nowy dokument w Paint i znowu wciśnij "Ctrl" i "v" jeśli jest taka potrzeba dostosuj wielkość dokumentu do Twojego obrazka i "Zapisz jako" .GIF lub .JPEG

Powodzenia :)

Olu!
Jesli chodzi o stwierdzenie plci, to potwierdzam to, co napisala Kosmi.
Teoretycznie - jesli maluch ulozy sie wlasciwie to w 17 tygodniu jest juz teoretycznie szansa, ze lekarz bedzie mogl stwierdzic plec. Ale taka "diagnoza" na tym etapie obarczona jest duzym prawdopodobienstwem bledu i raczej bym jej nie ufala. Czasem - i wcale nie rzadko - lekarze myla sie, gdyz dzidzia jest juz duza, a co dopiero w 17 tygodniu. Wiec raczej zakladalabym, ze czekaja Cie Swieta z niespodzianka :)

tak - moja dzidzia byla chlopcem os 13 tyg (bardzo wczesnie - wiec sie do tego specjalnie nie przywiazywalam :) ) - teraz bylam na usg w sobote 22 tydz - i chlopczyk okazal sie dziewczynka :) ale tez sie do tego nie przywiazuje :) bede mowic BOBO :)

Witam po długiej przerwie!
Idziu gratuluję Ci tajemniczego bobo:) Moze to jakieś czary Harego Pottera:)
Buźki!

IDZIU najwazniejsze ze Twoje bobo ma się dobrze i rośnie z dnia na dzień.A jeśli będeą Ci tak na zmiane mówić co będziesz mieć to naprawde najlepiej jest na to niezwracać uwagi i mieć do końca niespodzianke.

Taa, dlatego ja nie zmieniłam nic na suwaczkach a kupuję ciuszki w kolorze uniwersalnym:) Booooo właśnie pożarłam drożdżówę i pół grzebienia i smakuje za jeszcze:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry