- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Dzięki Idziu,ale co mam zrobić jak jej rodzice chodzą do pracy i nie mają z kim jej zostawić.To najlepiej do mnie ją podrzucieć.Choć chodzi do przedszkola ale jak jest chora to przeciesz chorego dziecka nie d do przedszkola.Całe szczęście że Weronika nie ma kaszelku czy katarku.Bo jej młodsza siostra Natali jak była u mnie to miała kaszelek i katarek.
Idzia, jeszcze raz gratulacje! Widzę, że tak jak ja nie traktujesz informacji o płci zbyt poważnie. Dla mnie dzidzia to "Ono". I narazie niech tak zostanie. Skoro sam lekarz, który robił mi usg dopplerowskie, powiedział, że miał przypadki, że dziewczynki okazywały się przy porodzie albo na tydzień przed porodem chłopcami i na odwrót. W kwietniu wszyskiego się dowiemy.
Też jeszcze nie wiem czy to chłopak czy dziewczynka. Bo jakoś sugestia to dla mnie za mało. Z resztą lekarz mówił, żeby na razie nie przyjmować do siebie, że to chłopak
A co do nazywania małego szkraba, to wczoraj Artur wymyślił Kurczak Mały i strasznie mi się to podoba Żuczek z kurczaczkiem w brzuszku, hihi.
A co do nazywania małego szkraba, to wczoraj Artur wymyślił Kurczak Mały i strasznie mi się to podoba Żuczek z kurczaczkiem w brzuszku, hihi.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.