reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc, niedawno sie okazało ze bede miala córeczkę :-)
ja tez bym zjadła drożdzówkę

reklama
Tak dziewczyny - mam dziecko niespodzianke :) kolezanka z pracy sie smieje ze mam dwojke w brzuszku i sie na zmiane ujawniaja :) hehehe :)

Rybcia - uwazaj zebyc znowu sie nie rozchorowala od siostrzenicy !!!

Dzięki Idziu,ale co mam zrobić jak jej rodzice chodzą do pracy i nie mają z kim jej zostawić.To najlepiej do mnie ją podrzucieć.Choć chodzi do przedszkola ale jak jest chora to przeciesz chorego dziecka nie d do przedszkola.Całe szczęście że Weronika nie ma kaszelku czy katarku.Bo jej młodsza siostra Natali jak była u mnie to miała kaszelek i katarek.

Idzia ja tez sie bałam ze bedzie dwójka
Rybcia masz dobre serducho

wiem rybcia ze niewiele mozesz zrobic :)
ja tez mam zawsze problem co zrobic z michalkiem jak jest chory i nie moze isc do przedszkola ...

Idzia, jeszcze raz gratulacje! Widzę, że tak jak ja nie traktujesz informacji o płci zbyt poważnie. Dla mnie dzidzia to "Ono". I narazie niech tak zostanie. Skoro sam lekarz, który robił mi usg dopplerowskie, powiedział, że miał przypadki, że dziewczynki okazywały się przy porodzie albo na tydzień przed porodem chłopcami i na odwrót. W kwietniu wszyskiego się dowiemy.

Też jeszcze nie wiem czy to chłopak czy dziewczynka. Bo jakoś sugestia to dla mnie za mało. Z resztą lekarz mówił, żeby na razie nie przyjmować do siebie, że to chłopak ;)
A co do nazywania małego szkraba, to wczoraj Artur wymyślił Kurczak Mały i strasznie mi się to podoba ;) Żuczek z kurczaczkiem w brzuszku, hihi.

mimo ze pani lekarz powiedziala mi ze to bedzie dziewczynka to ja mam przeczucie ze to chłopiec

reklama
A ja będę miała chlopca na 100% widzialam jajka na monitorze i mam dzidzie na kasecie nagraną i takich dużych jajeczek to ja jescze nie widziałam :laugh: ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry