reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wcześniej chciałam dać na imię dziewczyne Marysia, bo pododa mi się jak moja Wiwi woła na moją babcię: "Babcia Misia!" Super, ale moja babcia powiedziala, że nie chce żeby moja córeczka tak się nazywała bo wszystkie Marie jakie zna (w tym ona) były w życiu nieszczęśliwe.

reklama
Wiesz Asiu, ze coś w tym jest. Moja mama jest Misia i nie powiem aby miała lekko w życiu. Jest szczęśliwa, bo ma liczna rodzinkę (8 dzieci juz z rodzinami), dla której sie totalnie poświęciła i poświęca dalej.

Cześć Lidia!
Wczoraj byłam u mojego kuzyna, właśnie z Niemiec wróciła Jego żona i usłyszałam imię FILIPA - nigdzie u nas nie mogę go znaleźć a bardzo mi się spodobało. Filip niezbyt mi się podoba, ale Filipka bardzo. I co Ty na to?

obrazeczki jakie narazie udało się znaleźć :)

dla dziewczynek:
glit_itsagirl.gif

bcbbgirl.gif

GirlFlowerHeart.gif

bcbbgirl.gif

dziewczynka.gif

dla chłopców:
itsaboy.gif

bcbbboy.gif

chlopczyk.gif

dla niespodzianek:
surpriseglit.gif

DODAWANIE OBRAZKÓW:
Jak znajdziecie jakiś fajny obrazek, który chciałybyście umieścić
w podpisie to klikacie prawym przyciskiem mysz, wybieracie właściwości,
kopiujecie adres (najłtwiej zaznaczyć i wciśnąć przyciski "ctl" i "c" jednocześnie (kopiowanie)), wchodzicie
do swojego profilu, wklejacie adres w podpisie między znaczniki
- zamiast kropeczek :)
(analogicznie wklejanie to ctrl+v) i gotowe :)

Mam nadzieje, że na początku przyszłego tygodnia już będe mogła sobie coś tam wstawić :D

Kosmi mimo Twoich dokłądnych wytycznych nie udało mi się wkleić, że to będzie dziewczynka... Nie wiem czemu wyświetla się adres zamiast zdjęcia (może przyczyną jest to że w podpisie mam już suwaczek?

ee nie nie pomyślałam i sie znaczniki nie pokazały :) adres trzeba wstawić tak:
[img.]http://img.photobucket.com/albums/v719/Betsy78/glit_itsagirl.gif[/img]
- tylko bez tej kropeczki przy img - jak ja bym nie wpisała to znowu by się obrazek pokazał. Powodzenia :)

reklama
No dziewczyny mam następną teorię na płec dzidzi!
Dzisiaj w sklepie dowiedziałam się, ze jeżeli mamę ciągnie i je dużo pestkowych owoców to ponoć ma być chłopak!Hmmmm u mnie to się sprawdza,zresztą u mnie zgadzaja się wszystkie teorie, czyli słone,kwaśne, owoce pestkowe, kwitnący wygląd i takie tam!A czy moja nowość zburzyła Wasze przewidywania bobaskowe?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry