- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiesz Asiu, ze coś w tym jest. Moja mama jest Misia i nie powiem aby miała lekko w życiu. Jest szczęśliwa, bo ma liczna rodzinkę (8 dzieci juz z rodzinami), dla której sie totalnie poświęciła i poświęca dalej.
obrazeczki jakie narazie udało się znaleźć
dla dziewczynek:
dla chłopców:
dla niespodzianek:
DODAWANIE OBRAZKÓW:
Jak znajdziecie jakiś fajny obrazek, który chciałybyście umieścić
w podpisie to klikacie prawym przyciskiem mysz, wybieracie właściwości,
kopiujecie adres (najłtwiej zaznaczyć i wciśnąć przyciski "ctl" i "c" jednocześnie (kopiowanie)), wchodzicie
do swojego profilu, wklejacie adres w podpisie między znaczniki
- zamiast kropeczek
(analogicznie wklejanie to ctrl+v) i gotowe
Mam nadzieje, że na początku przyszłego tygodnia już będe mogła sobie coś tam wstawić
dla dziewczynek:
dla chłopców:
dla niespodzianek:
DODAWANIE OBRAZKÓW:
Jak znajdziecie jakiś fajny obrazek, który chciałybyście umieścić
w podpisie to klikacie prawym przyciskiem mysz, wybieracie właściwości,
kopiujecie adres (najłtwiej zaznaczyć i wciśnąć przyciski "ctl" i "c" jednocześnie (kopiowanie)), wchodzicie
do swojego profilu, wklejacie adres w podpisie między znaczniki
(analogicznie wklejanie to ctrl+v) i gotowe
Mam nadzieje, że na początku przyszłego tygodnia już będe mogła sobie coś tam wstawić
Magdaleona
Fanka BB :)
Kosmi mimo Twoich dokłądnych wytycznych nie udało mi się wkleić, że to będzie dziewczynka... Nie wiem czemu wyświetla się adres zamiast zdjęcia (może przyczyną jest to że w podpisie mam już suwaczek?
ee nie nie pomyślałam i sie znaczniki nie pokazały adres trzeba wstawić tak:
[img.]http://img.photobucket.com/albums/v719/Betsy78/glit_itsagirl.gif[/img]
- tylko bez tej kropeczki przy img - jak ja bym nie wpisała to znowu by się obrazek pokazał. Powodzenia
[img.]http://img.photobucket.com/albums/v719/Betsy78/glit_itsagirl.gif[/img]
- tylko bez tej kropeczki przy img - jak ja bym nie wpisała to znowu by się obrazek pokazał. Powodzenia
Magdaleona
Fanka BB :)
Dzięki Kosmi, jak widać udało się!
reklama
No dziewczyny mam następną teorię na płec dzidzi!
Dzisiaj w sklepie dowiedziałam się, ze jeżeli mamę ciągnie i je dużo pestkowych owoców to ponoć ma być chłopak!Hmmmm u mnie to się sprawdza,zresztą u mnie zgadzaja się wszystkie teorie, czyli słone,kwaśne, owoce pestkowe, kwitnący wygląd i takie tam!A czy moja nowość zburzyła Wasze przewidywania bobaskowe?
Dzisiaj w sklepie dowiedziałam się, ze jeżeli mamę ciągnie i je dużo pestkowych owoców to ponoć ma być chłopak!Hmmmm u mnie to się sprawdza,zresztą u mnie zgadzaja się wszystkie teorie, czyli słone,kwaśne, owoce pestkowe, kwitnący wygląd i takie tam!A czy moja nowość zburzyła Wasze przewidywania bobaskowe?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.