- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
A ja wczoraj na usg w pewnym momencie sama pomyślałam, że to co znajdujowało się akurat na ekranie to "klejnoty", a po chwili lekarz to potwierdził, więc chyba nie powinno być niespodziewanej zmiany płci Zaczynamy mówić o maluszku Julek. Jak nam się to imię spodoba to będziemy mieli małego Juliana
a+t - mialam ale to dawne dzieje ostatnia teoria mowi ze jednak dziewczynka
byl 2 razy chlopiec, potem 2 razy dziewczynka (ostatnie usg bylo w pon) za 3 tygodnie znowu kontrola i zobaczymy co wtedy ale mysle ze dziewucha juz raczej zostanie
byl 2 razy chlopiec, potem 2 razy dziewczynka (ostatnie usg bylo w pon) za 3 tygodnie znowu kontrola i zobaczymy co wtedy ale mysle ze dziewucha juz raczej zostanie
reklama
U mnie płeć maluszka nadall pozostaje zagadką. Znowu dzidzia była nie tak ułożona, na chwilkę pokazała co ma między nóżkami, gin stwierdził że chyba dziewczynka, ale za chwilkę powiedział ze chyba widział coś między nóżkami i niewiedział czy to pępowina tak nisko była czy siusiaczek, nie mógł się dobrze przyjzeć bo maleństwo ukryło to co ma między nóżkami.
Powiedział że większe prawdopodobieństwo że to dziewczynka, ale nie ma pewności.
Powiedział że większe prawdopodobieństwo że to dziewczynka, ale nie ma pewności.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.