reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nam dzis w szpitalu lekarz potwierdzil, ze bedzie dziewczynka :) Inny lekarz, wiec moze to jednak dziewczynka? ;)
Juz od dzis zaczynam do dzidzi mowic "ona"

reklama
ale u Was wysyp chłopów! u nas lipcóweczek to jeszcze za wcześnie, ciekawe jakie będą statystyki, trzymajcie się cieplutko, pa

A ja wczoraj na usg w pewnym momencie sama pomyślałam, że to co znajdujowało się akurat na ekranie to "klejnoty", a po chwili lekarz to potwierdził, więc chyba nie powinno być niespodziewanej zmiany płci :) Zaczynamy mówić o maluszku Julek. Jak nam się to imię spodoba to będziemy mieli małego Juliana :)

IDĘ w środę na usg ciekawa jestem jaki mój chlopczyk juz jest duzy? Ile wazy i mierzy itd.

a ja bylam na usg wczoraj i lekarz powiedzial "to chyba jednak dziewczynka" - wiec zaczynamy szukac imie dla niej :) i chyba juz przestane mowic bobo :)

Idzia gratuluje dziewczynki :)
Ja jutro idę do lekarza moze moja dzidzia tym razem pokarze co ma między nóżkami :)

Idzia, a Ty nie mialas miec synka? hihi
U nas na razie dwoch lekarzy twierdzi, ze to corunia, zobaczymy co usg 3D pokaze, ale do niego to jeszcze troszke.

a+t - mialam :) ale to dawne dzieje :) ostatnia teoria mowi ze jednak dziewczynka :)
byl 2 razy chlopiec, potem 2 razy dziewczynka (ostatnie usg bylo w pon) :) za 3 tygodnie znowu kontrola i zobaczymy co wtedy :) ale mysle ze dziewucha juz raczej zostanie :)

reklama
U mnie płeć maluszka nadall pozostaje zagadką. Znowu dzidzia była nie tak ułożona, na chwilkę pokazała co ma między nóżkami, gin stwierdził że chyba dziewczynka, ale za chwilkę powiedział ze chyba widział coś między nóżkami i niewiedział czy to pępowina tak nisko była czy siusiaczek, nie mógł się dobrze przyjzeć bo maleństwo ukryło to co ma między nóżkami.
Powiedział że większe prawdopodobieństwo że to dziewczynka, ale nie ma pewności. :) :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry