- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Idziu gdzieś już właśnie czytałam twoją wypowiedź o maluszku że z chłopca zrobiła się dziewusia.Ja tez teraz o mojej dzidzi mówie kruszynka.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
A mój kuzyn został nazwany Maćkiem, bo tak określił go lekarz odbierający poród. Urodził się taki grubiutki i pulchniutki jak "Maciek". Teraz jest wysokim i szczupłym studentem, ale imię zawdzięcza lekarzowi.
Rybcia_21
O to rzeczywiście miał fajnie rodzice nie musieli myśleć nad imieniem.
Ha! Już wiem jakiej płci jest mój maluszek!! Intuicja mnie nie zawiodła i będzie chłopaczek
Pan G jest pewny w 100%. Poza tym mam z USG "pisiurkową sesję", hihi.
Teraz muszę wymyślić jakiś ładniutki rysuneczek, żeby dołączyć do stopki. Może w tygodniu cosik narysuję
Pozdrawiam
Pan G jest pewny w 100%. Poza tym mam z USG "pisiurkową sesję", hihi.
Teraz muszę wymyślić jakiś ładniutki rysuneczek, żeby dołączyć do stopki. Może w tygodniu cosik narysuję
Pozdrawiam
jaszczurka
hej!
Ja jeszcze nie wiem co bedze bo moja gin powiedzała ze nie chce mi mowic tak a pózniej bedze inaczej moja dzidza wazy jak 3 gruszeczki
pozdrawiam
Ja jeszcze nie wiem co bedze bo moja gin powiedzała ze nie chce mi mowic tak a pózniej bedze inaczej moja dzidza wazy jak 3 gruszeczki
pozdrawiam
Rybcia_21
Żuczek Gratulacje maleńkiego synusia
Dzięki wielkie
No u mnie widać pisiurka. Nawet laik na zdjęciu może wypatrzyć ten dodatkowy paluszek
A w ogóle to na razie nic nie mówimy Mamuśkom, że już wiemy płeć. Jutro idę kupić jakieś niebieskie miśki (może z jakimś napisem, że to chłopak) i dostaną je jako prezent pod choinką. Ciekawe jak zareagują. Aż nie mogę się doczekać Wigilii
A na razie ściemniamy, że maluszek chowa swoje skarby i się nie przyznał co tam ma
No u mnie widać pisiurka. Nawet laik na zdjęciu może wypatrzyć ten dodatkowy paluszek
A w ogóle to na razie nic nie mówimy Mamuśkom, że już wiemy płeć. Jutro idę kupić jakieś niebieskie miśki (może z jakimś napisem, że to chłopak) i dostaną je jako prezent pod choinką. Ciekawe jak zareagują. Aż nie mogę się doczekać Wigilii
A na razie ściemniamy, że maluszek chowa swoje skarby i się nie przyznał co tam ma
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.