reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
anek, rybciu - jestesmy w tej samej sytuacji - u mnie tez dlugo byl chlopiec co zamienil sie ostatnio w dziewuszke :)
dlatego mowiac o dziecku mowie bobo :) czekam dalej :)

reklama
pamietam ze imię Gabrysia chodziło mi po głowie w ostatnich dniach ciązy
i zdecydowałam sie na nie na porodówce

A mój kuzyn został nazwany Maćkiem, bo tak określił go lekarz odbierający poród. Urodził się taki grubiutki i pulchniutki jak "Maciek". Teraz jest wysokim i szczupłym studentem, ale imię zawdzięcza lekarzowi.

Ha! Już wiem jakiej płci jest mój maluszek!! Intuicja mnie nie zawiodła i będzie chłopaczek :)
Pan G jest pewny w 100%. Poza tym mam z USG "pisiurkową sesję", hihi.
Teraz muszę wymyślić jakiś ładniutki rysuneczek, żeby dołączyć do stopki. Może w tygodniu cosik narysuję :)

Pozdrawiam

hej!

Ja jeszcze nie wiem co bedze bo moja gin powiedzała ze nie chce mi mowic tak a pózniej bedze inaczej moja dzidza wazy jak 3 gruszeczki :)
pozdrawiam

Dzięki wielkie :)

No u mnie widać pisiurka. Nawet laik na zdjęciu może wypatrzyć ten dodatkowy paluszek ;)

A w ogóle to na razie nic nie mówimy Mamuśkom, że już wiemy płeć. Jutro idę kupić jakieś niebieskie miśki (może z jakimś napisem, że to chłopak) i dostaną je jako prezent pod choinką. Ciekawe jak zareagują. Aż nie mogę się doczekać Wigilii :)
A na razie ściemniamy, że maluszek chowa swoje skarby i się nie przyznał co tam ma ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry