reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam, dwa ostatnie tygodnie grudnia chorowałam a pierwszy tydzień stycznia nadrabiałam zaległości w pracy (nadal są, ale dziś zdecydowała, że dam znać o sobie).
Dziś mam wizytę u lekaki i mam nadzieję, że wreszcie się dowiem kim jest maluszek. Trzymajcie za mnie kciuki

reklama
Aśka00 miło ze sie do nas odezwałaś już powoli się martwiłyśmy o Ciebie.Ale fajnie jak już jestes zdrowa.Ciekawe czy Twoje maleństwo nie będzie na tyle s\wstydliwe i ujawni kim jest.

Znając moje szczęście i ciekawość całej rodzinki to dziś też się niczego nie dowiem. Czuję, że maleństwo się nie odwróciło i nadal jest w pozycji poprzecznej, pleckami do mojego brzuszka. Przepraszam "brzuszyska" - wyglądam jak wieloryb. Wszyscy mnie zaczepiają i ze współczuciem mówią "to już chyba niedługo" a ja na to ze śmiechem "tak za jakieś 2,5 - 3 miesięcy", ale mają wtedy minę.

Właśnie, że nie bardzo mam jak. Nie mam aparatu cyfrowego a z pracy nie chcę pożyczać. Ale jak stoję prosto to nóżek już dawno nie widzę. Na golaska to śmiesznie wyglądam. Mąż mówi, że z tyłu to wcale nie widać, że jestem w ciąży (pupcia taka jak byla), ale za to z przodu to mam "brzuszysko", cieszy go też ogrom moich piersi (z małego c zrobiło się spore D). Biurstonosze muszę kupować takie z domieszką lajkry i już na 80 cm pod biustem (zawsze miałam 75).

No, naraszcie się odzywasz.
Mnie dziisaj kumpela powitała na korytarzu, okrzykiem, że wielki ten mój brzuch. Potem stwierdziła, że ma bluzko-koszulę ciążową dla mnie, ale popatrzyła się i dodała, że raczej na krótko mi starczy, a ona chodziła w niej do końca.
Ech, mała się rozpycha :)

No właśnie, jesteśmy "wielkie". Najchętniej usiadłabym w fotelu, czytała książkę i nic nie robiła. Mam dość obowiązków domowych i szczególnie pracy. Wszyscy wokół mówią, że mnie porąbało, iż jeszcze chodzę do pracy. I zaczynam wierzyć, że oni maja rację. Od lutego nie będę już chodziła do pracy. A do końca stycznia mam zamiar wyrobić wszystkie zaległości.

Asiu00 to wcale nie jest z Tobą tak źle... ja zawsze (przed ciążą) nosiłam biustonosze 75 A lub B a teraz... 100 B!!!! i w żaden inny się nie mieszcze! jak porównuje ten, który mam teraz do poprzednich to śmieję się, że stary teraz mógłby posłużyć jako wkładka laktacyjna na brodawkę ;)
A w pracy i od znajomych już dawno nie usłyszałam zwykłego CZEŚĆ tylko CZEŚĆ GRUBASKU!!

Nie nalezy sie martwic zadnym grubaskiem, wczoraj rodzinka miala ze mnie ubaw bo lecial Asterix i Obelix w tv i mnie wolali ze jestem na wizji, bo Obelix nie dosc ze grubasek to jeszcze nosi tak samo spodnie wysoko jak ja (co ja poradze ze tak wygladaja spodnie ciazowe) ;)

reklama
CHŁOPAK!!! CHŁOPAK!!! CHŁOPAK!!! CHŁOPAK!!! CHŁOPAK!!! CHŁOPAK!!! CHŁOPAK!!! CHŁOPAK!!! CHŁOPAK!!!

chyba nie muszę nic więcej dodawać???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry