reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja się strasznie ciesze bo Adam stwierdził, że chyba nie wytrzyma i będziemy jednak znać płeć! Po świętach szpital więc pochwalę się dopiero po Nowym Roku, chyba, że dzidzia też zmieniła zdanie i nie będzie sie chciała chwalić. Może Adam coś napisze jak będziemy wiedzieć?
Żuczku gratuluję chłopaka!
Mnie się marzy dziewucha, tak dla równowagi bo w kwietniu prawie sami faceci z nielicznymi wyjątkami. ;D
A podglądałam u Majówek - tam z kolei odwrotnie... ::)

reklama
Żuczku gratulacje! Teraz o połowę pracy mniej z wyszukiwaniem imienia ;)

Witam po chwilowym milczeniu :) Podgladam Was regularnie, ale na napisanie brakowalo niestety czasu :( - praca i cale przedswiateczne zamieszanie.

Tymczasem musze sie pochwalic ze w ubieglym tygodniu zaliczylam polowkowe USG i bedzie....... CHLOPAK!! :)

Caly czas oswajam sie z ta mysla, bo musze sie przyznac, ze marzyla mi sie coreczka i to od dawien, dawna, nawet jak jeszcze w ciazy nie bylam. A juz w ciazy to tak "nakrecilam" się (i cale otoczenie zreszta tez), ze to na pewno dziewczynka, ze diagnoza lekarza byla dla mnie ogromnym zaskoczeniem :) (jednak nasza kobieca intuicja bywa czasami zawodna ;) )
Piotrek za to podskakuje z radosci, bo nie bylismy jednomyslni - on marzyl zawsze o synku i bedzie mial swojego urwiska :). Ja tez sie bardzo ciesze, bo najwazniejsze, ze z dzidzia wszystko w jak najlepszym porzadku! - jak to powiedzial pan doktor: "pol kilo zdrowego chlopa" :) Bedzie i tak najukochanszym, najwspanialszym i  najcudowniejszym bobaskiem pod sloncem :D I mam nadzieje, ze w przyszlosci doczeka sie siostrzyczki!
Co do imienia, to typ na dzisiaj to Norbert - tak na 90%, bo wciaz jeszcze przegladamy rozne skarbczyki imion.

EWCIK gratulacje, chyba w tym samym dniu (12 grudnia) dowiedzialysmy sie ze mamy synkow.... :laugh:

Mi moja gin nie powiedzała co bedze bo jest za wczesnie powiedzała ze jest to sza poronieniowy:( myslałam ze ja udusze :)

Nam lekarz na ostatnim usg powiedzial, ze na 97% bedzie dziewczynka, ale ja ciagle twierdze ze bedzie synus hihi ;)
Wszystko wskazuje na chlopca. Wszystkie dziwne teorie - i medyczne i niemedyczne ;)
A ze czesto sie zdarza, ze dziewuszki okazuja sie po porodzie chlopcami to ciagle jestem przekonana, ze nosze chlopca ;)
Moze na usg 3D za miesiac sie wyjasni cos wiecej :)

Ewcik i Anek@ przyłączam się do Was :) Ja też 12 grudnia dowiedziałam się że będę miała synka :)

reklama
Rybciu to tak bliski termin ,ze mozesz spokojnie dolaczyc do 12 grudnia :) ;D :D ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry