reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja się strasznie ciesze bo Adam stwierdził, że chyba nie wytrzyma i będziemy jednak znać płeć! Po świętach szpital więc pochwalę się dopiero po Nowym Roku, chyba, że dzidzia też zmieniła zdanie i nie będzie sie chciała chwalić. Może Adam coś napisze jak będziemy wiedzieć?
Żuczku gratuluję chłopaka!
Mnie się marzy dziewucha, tak dla równowagi bo w kwietniu prawie sami faceci z nielicznymi wyjątkami. ;D
A podglądałam u Majówek - tam z kolei odwrotnie... ::)

reklama
Żuczku gratulacje! Teraz o połowę pracy mniej z wyszukiwaniem imienia ;)

Witam po chwilowym milczeniu :) Podgladam Was regularnie, ale na napisanie brakowalo niestety czasu :( - praca i cale przedswiateczne zamieszanie.

Tymczasem musze sie pochwalic ze w ubieglym tygodniu zaliczylam polowkowe USG i bedzie....... CHLOPAK!! :)

Caly czas oswajam sie z ta mysla, bo musze sie przyznac, ze marzyla mi sie coreczka i to od dawien, dawna, nawet jak jeszcze w ciazy nie bylam. A juz w ciazy to tak "nakrecilam" się (i cale otoczenie zreszta tez), ze to na pewno dziewczynka, ze diagnoza lekarza byla dla mnie ogromnym zaskoczeniem :) (jednak nasza kobieca intuicja bywa czasami zawodna ;) )
Piotrek za to podskakuje z radosci, bo nie bylismy jednomyslni - on marzyl zawsze o synku i bedzie mial swojego urwiska :). Ja tez sie bardzo ciesze, bo najwazniejsze, ze z dzidzia wszystko w jak najlepszym porzadku! - jak to powiedzial pan doktor: "pol kilo zdrowego chlopa" :) Bedzie i tak najukochanszym, najwspanialszym i  najcudowniejszym bobaskiem pod sloncem :D I mam nadzieje, ze w przyszlosci doczeka sie siostrzyczki!
Co do imienia, to typ na dzisiaj to Norbert - tak na 90%, bo wciaz jeszcze przegladamy rozne skarbczyki imion.

EWCIK gratulacje, chyba w tym samym dniu (12 grudnia) dowiedzialysmy sie ze mamy synkow.... :laugh:

Mi moja gin nie powiedzała co bedze bo jest za wczesnie powiedzała ze jest to sza poronieniowy:( myslałam ze ja udusze :)

Nam lekarz na ostatnim usg powiedzial, ze na 97% bedzie dziewczynka, ale ja ciagle twierdze ze bedzie synus hihi ;)
Wszystko wskazuje na chlopca. Wszystkie dziwne teorie - i medyczne i niemedyczne ;)
A ze czesto sie zdarza, ze dziewuszki okazuja sie po porodzie chlopcami to ciagle jestem przekonana, ze nosze chlopca ;)
Moze na usg 3D za miesiac sie wyjasni cos wiecej :)

Ewcik i Anek@ przyłączam się do Was :) Ja też 12 grudnia dowiedziałam się że będę miała synka :)

reklama
Rybciu to tak bliski termin ,ze mozesz spokojnie dolaczyc do 12 grudnia :) ;D :D ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry