reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PŁEĆ DZIECKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Idziu czekamy dalej, może na kolejnym Usg się wreszcie dowiem,
no chyba że dzidzia znów się zamaskuje :)

rena - a nie kusi cie zeby czekac z dowiedzenim sie o plci dopiero po porodzie ??? skoro dzieciaczek i tak nie chce pokazac ;)

czesc
a ja dalej wybieram imię dla dziewczynki, po podobno tak ma byc
ale ciągle mam wątpliwości a do kolejnego Usg jeszcze daleko

ja po weekendzie powinnam mieć już pewność co do płci, ale z imionami mi się pozmieniało tzn już nie jestem taka pewna - teraz Lenka chodzi mi po głowie :)

u mnie imię pewnie wybierzemy dopiero w szpitalu
bo zawsze sie cos zmienia

Mi ciągle lekarka mówi, że to dziewczynka więc imię bez zmian - Oliwia, ale wszyscy się śmieją że dzidzia zrobi kawał w urodzi się chłopak (mam termin na 1 kwiecień - Prima Aprilis)

reklama
Hej hej :)

A ja już sobie w końcu w stopkę wstawiłam, że będzie chłopczyk :) Rysunek własnej roboty (ale chwalipięta ze mnie, hehe).
A imienia w dalszym ciągu nie mam... Jakoś tak odkładamy rozmowę na ten temat. Ale obawiam się, że będzie ostra batalia ;)

Buziaki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry